Nieuws 2021

29-10-21

Mijn seizoen zit erop waarbij ik kan terugkijken op een stabiel seizoen. Met 4 overwinningen, en vele top 15 klasseringen.

Nu tijd voor een welverdiende vakantie met mijn vriendin en daarna weer opbouwen voor volgend seizoen!

Iedereen bedankt voor alle steun, aanmoedigingen en vertrouwen. In 2022 zal ik ook de kleuren van VolkerWessels CyclingTeam vertegenwoordigen.

30-10-21

2e plaats voor Timo

Kasseien klassement gewonnen

Foto s : 2021-10-30 H4A Beloftenweekend Tijdrit

Foto s : 2021-10-30 H4A Beloftenweekend Sluiskil- Philippine

Verslag beloftenweekend via website VolkerWessels Cycling Team

29-10-21

Vandaag 1e etappe H4A beloftenweekend Terneuzen- Terneuzen. Door de wind ontstond er direct een kopgroep van 18 renners. met 4 renners van VolkerWessels Cycling Team / HSK Trias. Die lang stand hielden tot er in de finale aanvallen werden geplaatst en Warre Vangheluwe wegreed en Timo er naar toe sprong. De 2 beslissen in de sprint de wedstrijd. Timo 2e, en de trui van het kasseienklassement. Morgenochtend een tijdrit en ‘smiddags Sluiskil- Philippine

Hier kunt U de foto s vinden :2021-10-29 H4A Beloftenweekend Terneuzen-Terneuzen

26-10-21

Vandaag de tijdrit voor het H4A beloftenweekend verkend, vrijdag en zaterdag de laatste wedstrijden van dit seizoen. Nog 2 dagen knallen!!

24-10-21

Vandaag aan de start in de Ronde van Drenthe 1.1 wedstrijd over 188,5 Km. In de sprint rijd ik naar een 6e plaats. Ploegmaat Coen sprint naar de ondankbare  4e plaats, achter Dylan Groenewegen. 3e Rune Herrogodts wint solo voor Andrea Pasqualon2e. Arne Marit komt nog tussen Timo en Coen in.

De foto’s staan op: 2021-10-24 Ronde van Drenthe

17-10-21

Vandaag een sterke Omloop van de Braakman gereden met voor Timo een 3e plaats ,zie het filmpje:

samenvatting omloop van de braakman

16-10-21

Omroep Zeeland heeft een mooi interview met mij gemaakt:

Interview met Omroep Zeeland

06-10-21

Een sterke ploeg , en op 4 ronden van het einde rijd Timo weg met Harry Tanfield en Gianni Marichand, een sprint bepaald de uitslag en Timo pakt de overwinning #3

Foto’s staan op onderstaande link

2021-10-06 Zele

03-10-21

Verslag van de website van de ploeg gebruikt:

Vanaf de markt in Enschede ging het peloton van start in erg natte omstandigheden. Na een neutralisatie van 15 kilometer trok het peloton de grens over en werd de koers vrijgegeven.

Redelijk snel na de neutralisatie reden er 7 renners weg uit het peloton. Hierbij zat namens het VWCT; Timo de Jong. De kopgroep van 7 reed een voorsprong van z’n 4 minuten bij elkaar.

Waaiers & heuvels

Na circa 100 kilometer trokken de grote ploeg door op de verschillende Duitse heuvels. De combinatie van heuvels en wind van de zijkant resulteerde in waaiers. Nils, Daan en Nick van der meer ‘overleefden’ de slag in waaier twee. Tijmen, Abe en Rens kwamen helaas niet meer terug en werden op de plaatselijke omlopen uit koers gehaald.

Pech

Timo de Jong kreeg in de kopgroep versterking van onder andere 12 renners met ondermeer vier renners van Deceuninck-QuickStep. Deze grote kopgroep met renners als Mark Cavendish en Andre Greipel gingen uitmaken wie de Sparkassen Münsterland Giro ging winnen.

Op 35 kilometer van het einde sloeg het noodlot toe voor Timo de Jong. Timo reed helaas lek en komt hierdoor in de tweede groep terecht. Uiteindelijk finishte Timo als 29e.

Overige uitslagen:

  • 38e Nick van der Meer
  • 53e Nils Wolffenbuttel
  • 61e Daan van Sintmaartensdijk

“Erg jammer dat Timo op 35 km voor het einde lek reed”

“Het is erg jammer dat Timo op 35 kilometer van het einde lek reed. Hierdoor belandde hij in de tweede groep. De kopgroep ging strijden voor de prijzen en daar had Timo anders bij gezeten. Een mooie ervaring op een hoog niveau.” blikt ploegleider Sjoerd Koster terug.

02-10-21

In Biddinghuizen is het NCK Ploegentijdrit gereden, met de ploeg finishen we op een 4e plaats

29-09-21

Vandaag aan de start in Berlare voor een profcriterium, het lukte niemand om weg te komen door de hoge snelheid en het slechte weer. In de laatste ronde trekt Oliver Naessen  (AG2R) in de aanval en spring ik mee met Harry Tanfield  (Quebeka) en Alexander Richardson (Alpecin Fenix) en van Grieken (Acrog Tormans) een sprint beslist de uitslag en ik kom nipt tekort en finish 4e

25-09-21

Vandaag een wedstrijd in Putte gereden voor de Woensdrechtse wielerzomer.  Na 3 ronden met een kopgroep van 12 weggereden en met een kopgroep van 10 naar de finish gereden. 4e geworden.

23-09-21

GP Eugeen Roggeman Stekene, met 10 renner van VolkerWessels Cyclingteam aan de start en na 3 ronden met 8 renners in de kopgroep. Na vele aanvallen in de finale reed Timo op 6 km van het einde alleen weg. Met het blok van de ploeg erop rijd hij solo naar de overwinning. Met een gemiddelde van 48,1 km. Ploegmaat Coen finisht 2e.

2021-09-23 GP Eugeen Roggeman Stekene

21-09-21

Textielprijs Vichte, kopgroep van 19 renners waaruit er 3 wegspringen. Ploegmaat Coen Vermeltfoort die wint de sprint met 3. Iljo Keise 2e en FLoris de Tier 3e. Zelf 17e geworden.

Foto’s staan op de fotopagina

19-09-21

Foto’s  2021-09-19 Gooikse Pijl

Een knappe 17e plek voor Timo in de massasprint waar Fabio Jakobsen wint..

11-09-21

Zie het verslag van de koers op de website van Volker Wessel Cycling team.

Winst voor Nick van der Meer na een goede leadout van de ploeg, Timo 17e

2021-09-11 3e etappe Provitin- Studena

10-09-21

2e etappe Trebon- Nova Bystrice

Timo sprint naar een 6e plaats, helaas zijn ze de truien kwijt

2021-09-10 2e etappe Trebon- Nova Bystrice

09-09-21

1e etappe Okolo Jiznich Tour ploegentijdrit  1,1 km

Winst voor de mannen, en alle truien. Voor Timo de jongerentrui.

2021-09-09 1e etappe TTT Okolo Jiznich Tour

05-09-21

Omloop het Nieuwsblad

De benen waren goed, Er was ook nog maar een peloton van 40 renners over.  maar een valpartij zorgde ervoor dat ik naar een 11e plaats sprintte.

02-09-21

Kortemark Koerse

Er is een kopgroep van 10 renners weg met daarin Max en Coen.  Met 9 renners, waaronder Nick, Peter en ik. We komen bij de 10 en zijn met 19.  dan volgen er demmarages en kom ik samen met Nick in een kopgroep van 7.  Nick ontsnapt met nog een renner en wint de sprint. Ik sprint nog naar de 4e plaats. Op naar zondag Omloop het Nieuwsblad U23.

29-08-21

Ronde van de Achterhoek Tekst: website  Volker Wessels Cyclingteam

Na een aantal buitenlandse wedstrijden, was het zondag 29/8 tijd voor een Nederlandse wielrenwedstrijd. In Bredevoort startte de Ronde van de Achterhoek die uiteindelijk in Varsseveld finishte. Een wedstrijd over ruim 200 kilometer met daarin gravelstroken en rond ‘S Heerenberg wat klimmetjes.

Niet alleen het parcours was zwaar, ook de weerverwachtingen voorspelden regen gedurende de dag wat de wedstrijd nog wat extra zwaar maakte.

VWCT sterk voorin

Om 12:15 uur vertrok het peloton in de regen vanuit Bredevoort. Na 26 kilometer draaide het peloton de eerste gravelstrook op. Een prachtige strook die licht omhoog liep en waar onze ploeg als eerste opdraaiden. Met 2 koplopers bleef het peloton gecontroleerd de achterstand op peil houden en bleven de VWCT renners attent voorin.

Lekke banden niet te voorkomen

Ook voor de VolkerWessels Cyclingteam renners waren lekke banden niet te voorkomen. In de natte weersomstandigheden en in combinatie met de gravelstroken bleef het hectisch in het peloton waardoor er valpartijen en lekke banden waren.

Al met al deden onze 28mm banden van Schwalbe het goed! Doordat onze renners ‘tubeless’ reden, werden eventueel overige lekke banden zelf gedicht door de DocBlue latex. Desalniettemin reed ook onze ploeg lek, ‘maar’ 3 lekke banden en een mechanisch defect werden snel verholpen maar vonden allen op een verkeerde moment in de koers plaats.

Finale breekt open

Om en rond het NK parcours van 2017, ’s Heerenberg, brak de finale echt open. Na circa 130 kilometer onderging het peloton de combinatie van gravelstroken en de heuvelzone. Het peloton brak volledig uit elkaar waarin 4 VWCT renners mee zaten. Nils Wolffenbuttel, Timo de Jong, Nick van der Meer en Tijmen Eising zaten keurig in het eerste deel van het peloton.

Helaas reed Coen Vermeltfoort vlak na de klim van ’s Heerenberg, Peeske, lek en probeerde nog terug te komen. Coen kreeg het gat tot de eerste groep net niet gedicht.

Max Kroonen, die even daarvoor al had lek gereden, kon doordat het peloton uit elkaar geslagen was niet meer terug keren voorin de koers. Voor Abe Celi zat zijn werk er op, de man uit Oosterhout kwam terug na een lekke band en zorgde ervoor dat zijn ploeggenoten voorin het peloton konden blijven.

Timo de Jong in de aanval

Op de plaatselijke omlopen, die de renners 5 keer moesten rijden, reed er een kopgroep van 5 renners weg. Na vele verschillende pogingen waarin Timo, Nils, Nick en Tijmen aanvallend de koers in handen hielden, was het Timo de Jong en Nick van der Meer die uiteindelijk meezaten in de definitieve vlucht.

Met nog maar 66 renners in koers, brak ook de kopgroep. Timo de Jong ging met de 4 overige vluchters uitmaken wie er met de overwinning vandoor ging. Met nog maar één ronde te gaan brak de kopgroep in tweeën. Timo sprong knap naar de koploper toe waarna even later nog één renner de sprong wist te maken.

De 3 koplopers gingen op weg naar de laatste kilometer. Doordat niemand als eerste de laatste kilometer in wou, was het tempo eruit. De 2 ‘geloste’ renners kwamen terug en zo werd het een sprint van (opnieuw) 5 renners.

In de sprint van Timo de Jong niet verder dan een 5e plaats. Daarachter sprintte Nick van der Meer naar plek 12, Coen Vermeltfoort die terugkwam in het peloton naar plaats 16, Nils Wolffenbuttel 24e en Tijmen Eising 59e.

“Ik ben tevreden over de manier van koersen”

Allard Engels keek na de tijd terug op de koers; “Ik ben tevreden over de manier van koersen. Vandaag heb ik een sterke ploeg gezien alleen is het jammer dat door pech op een verkeerd moment we niet het gewenste resultaat hebben.”

24-08-21

GP Marbiers

19-08-21

GP Lucien van Impe , al snel met een kopgroep weggereden, waarin ik mee zat en ook weg gebleven.

In de sprint 5e

17-08-21

Vandaag de Egmont Cycling Race in Zottegem. Met heel veel regen, gladde wegen en voor mij een valpartij waarbij ik geen kant op kon. Doordat er nog iemand op mij viel, veel last van mijn rug. De benen waren goed na 10 dagen Spanje

Op naar donderdag dan maar GP Lucien van Impe

15-08-21

4e in de sprint in Amurrio

08-08-21

Vandaag een onrustige wedstrijd van 135 km met 2 lange beklimmingen en een chaotische afdaling.  Naar een 3e plek gesprint

Morgen sta ik aan de start van Muxika Helduz , de wedstrijd is via deze liveticker te volgen. Start om 15:30

https://tracker.helmuga.cloud/livetracker/landing/oiartzun-muxika.php

07-08-21

Laatst wedstrijd voor de Copa Espana waar ik nog 10 in het algemeenklassement sta dus ga ervoor deze vast te houden.

145 kilometer voor de boeg met 2100 hoogtemeters.  11 renners in de kopgroep maar die werden in de laatste 15 kilometer terug gepakt, door een groep van nog 26 renners. Er volgt een massasprint met voor mij een 13e plaats. Op naar morgen GP Comarca Brigantina

06-08-21

Onderweg naar Padron voor Clasica de Pascua, en voor de zoveelste coronatest. In spanje starten de wedstrijden al om 10:00 uur ‘smorgens.

05-08-21

Vandaag weer op het vliegtuig naar Bilbao #klm naar Hostel Latorre waar ik prima verzorgd word.

04-08-21

Vandaag mijn 2e vaccinatie gehad.

03-08-21

Terug thuis en weer voor een coronatest om donderdag te kunnen vliegen naar Bilbao om voor Telco’m On Clima Oses  5 wedstrijden te rijden.

02-08-21

Vanmorgen nog wel van start gegaan, in de hoop dat ik mij beter ga voelen. Helaas was dit niet het geval en teleurgesteld afgestapt.

01-08-21

Vandaag halfweg koers voel ik mij ziek worden, geen power meer in mijn benen, nog wel gefinisht 76e

foto: Audrey Duval

31-07-21

2e etappe eindigt in een massasprint 57e

30-07-21

Kreiz Breizh gestart met een ploegentijdrit met een 10e plaats

28-07-21

Na een week van goed trainen, een inspanningstest, de zoveelste PCR test om te kunnen koersen, onderweg naar Frankrijk waar vrijdag Kreiz Breizh start.

16-07-21

Vandaag in Philippine gestart nadat de Volta Limburg is afgelast. Begrijpelijk met de ramp die daar gaande is door de vele regen.  Al snel met 5 renners weggereden waarbij ploegmaat Rens Tulner zat. Halverwege kwamen er nog 3 renners aansluiten en daarna nog een groepje.  Jord was helaas gevallen en finisht in het peloton. Op 3 ronden van het einde probeer ik alleen weg te rijden maar helaas met de finish in zicht in de laatste bocht terug gepakt en 8e geworden.

16 juli 2021 Ronde van Philippine

11-07-21

06-07-21

Vandaag naar Spanje gevlogen om te trainen en ook om zondag een wedstrijd te rijden voor de Copa Espana, met Telco’m on Clima Oses  start om 9:30

GP Primavera de Onture

In dat klassement sta ik nog op de 9e plaats.

30-06-21

Kemmel Koerse: verslag van de website van VolkerWessels gehaald:

AANVALLENDE KOERS NIET BELOOND

Aanvallende koers wordt niet beloond tijdens de Belgische koers: Kemmel Koerse. In Kemmel werd vandaag (30-06-2021) een wedstrijd over 162.5 kilometer verreden.

Met natte weersomstandigheden trokken onze 7 renners om 14:30 uur van start. Vanaf de eerste kilometer reden de renners van ploegleider Tim Lacroix mee in de aanval.

Al na 15 kilometer reed er een kopgroep van 14 renners weg uit het peloton. In deze groep zaten Timo de Jong en Roel van Sintmaartensdijk. Ondanks een goede samenwerking kwamen de diverse groepen na 30 kilometer weer terug samen.

Hieropvolgend reed Roel van Sintmaartensdijk samen met 6 overige vluchters opnieuw weg van het peloton.

Controleren

Achter de kopgroep van 7 renners met daarbij Roel, ontstond een achtervolgende groep van 9 renners. Bij deze groep zaten VWCT renners Nils en Timo, die bij een eventuele samensmelting van de twee groepen een overtal voor het VolkerWessels Cyclingteam forceerden.

Een aantal kilometer later werd de groep van Nils en Timo ingerekend. Vervolgens ging Rens Tulner met 3 metgezellen opzoek naar de 7 vluchters die nog steeds vooruit waren. Ook deze groep hield geen stand en de kopgroep met Roel bleef vooruit. De ploeg van Lotto-Soudal controleerde hieropvolgend de koers.

Spannende finale

Met nog 1 ronde van 14 kilometer te gaan, hield de kopgroep ten opzichte van het peloton stand.

Roel voelde zich sterk en in de laatste kilometer probeerde hij er alles aan te doen om te strijden voor de winst.

De voorsprong slinkte en op minder dan 250 meter van de finish, werd Roel helaas teruggepakt door een sprintend peloton.

Uiteindelijk werd Roel nog 18e.

Overige uitslagen: Nils Wolffenbuttel 29e, Rens Tulner 71e en Timo de Jong 83e.

“Sterk gereden”

“We hebben als team een goede koers gereden. Helaas niet beloond met een wat kortere uitslag.” aldus Roel van Sintmaartensdijk na de finish.

Ploegleider Tim Lacroix was tevreden: “Het is natuurlijk jammer dat Roel op minder dan 250 meter van de finish wordt teruggepakt en dat deze sterke koers net niet wordt beloond met een korte uitslag. Vandaag hadden we geen pure sprinter bij ons, dus kozen wij voor de aanval. We zaten in elke groep mee dus dat hebben ze sterk gedaan.”

De foto’s staan op 2021-06-30 Kemmel Koerse

19-06-21

Vandaag dan het Nederlands Kampioenschap U23 op de VAMberg, 17x deze berg op.

Direct goed weg en mee met de ontsnappingen want het ging direct in hoog tempo. Na 4 ronden met een groep van 7 renners weggereden en heel de wedstrijd voorop gebleven. Met 4 renners van Jumbo Visma erbij een zware opgave. Met voor mij een 4e plaats, eerst was er de teleurstelling want het was nipt maar ik mag terug kijken op een sterke wedstrijd van mijn kant.

Op onderstaande link staan de foto’s :  19 juni 2021 NK Weg U23

16-06-21

NK Tijdrijden voor mij een 15e plaats. Op naar zaterdag het NK op de weg

 

 

06-06-21

Vandaag de laatste dag van de vredeskoers, wat een mooie ervaring en kans die ik gekregen heb van de bondscoach maar ook veel geleerd.

Met een groep van 35 renners gingen we naar de streep, ik zat zeer goed in de laatste bocht totdat de jongen naast mij rechtdoor reed en ik de vol in de remmen moest of vallen. Ik kneep in mijn remmen maar was hierdoor wel mijn goede klassering kwijt.

Bedankt aan de begeleiding en ploegmaten voor de geweldige week.

05-06-21

Vandaag mee in de aanval geweest, helaas moest ik de kopgroep laten gaan door maagklachten. Nog wel wat voor de ploeg kunnen doen, maar ik baal enorm

04-06-21

Tekst website Volkerwessels Cycling team, na telefonisch contact met Timo zelf:

Er werd op de eerste 2 klimmen hard tempo gereden. Na het hoge tempo kwam er gedurende de etappe wat meer controle door de Noorse selectie.

Opnieuw werd er een strak tempo bergop gereden. Op de derde klim van de dag ontstond er een valpartij. Timo stond op tijd stil, maar moest noodgedwongen in de achtervolging om terug te keren in het peloton.

Met het opdraaien van de plaatselijke rondes, kon Timo wederom op tijd remmen voor een valpartij, echter konden de achterop komende renners niet op tijd stoppen. Met een kort  oponthoud kon Timo zijn weg vervolgen en keerde in volle finale nogmaals terug.

Ondanks de pech kon Timo alsnog terug keren en met een sterke sprint, finishte Timo als 7e. In het algemeen klassement blijft Timo op de 11e plek staan aangezien de renners voor hem geen tijd verloren.

03-06-21

Voor de liefhebbers is het te volgen op

http://www.zavodmiruu23.cz/zavody/zavod-miru-u23/

met dagelijks livetiming tijdens de koers.

Hieronder de uitslag van vandaag  met Nederland op 8,10,11,12,13 en 17

03-06-21

Mijn rugnummer voor de komende dag en om 17.26.30 start mijn proloog van 3,4 km

 

02-06-21

Vanmorgen vroeg naar Schiphol voor mijn vlucht naar Krakau.  Na een goede vlucht kwamen we om 15:00 aan in het hotel. En hebben we nog even de benen los gereden Foto: Stijn Daemen

01-06-21

Vandaag mijn 24e coronatest ondergaan om te kunnen vliegen naar Krakau en vandaar verder met de auto. Gelukkig was ook deze test weer negatief

31-05-21

Vandaag naar Vitaal Dussen om de laatste puntjes lichamelijk op de i te zetten. En alles los te maken. Daarna door naar Apeldoorn om mijn fietsen en koffer in te leveren bij de KNWU voor de vredeskoers.

29 en 30-05-21

Trainingsweekend met de ploeg met als uitvalsbasis Ootmarsum.  Goede trainingen gehad en een goede sfeer in de ploeg.

20-05-21

Vandaag staat de trainingstijdrit op het programma in Enkhuizen om me te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden op 16 juni. Ik heb de plaatsing gehaald met een 18e plaats.

17-05-21

Vandaag weer 180 km met 2700 hoogtemeters op hetzelfde parkoers als gisteren.Na diverse keren mee geweest te zijn in ontsnappingen, zit ik er bij de beslissende ontsnapping niet bij. Er rijden 6 renners weg, op een paar km van het einde ben ik weggereden uit het peloton en ben als 7e gefinisht. Veel geleerd.

16-05-21

Een lastige wedstrijd over 180 km met 2700 hoogtemeters voor de boeg. Na aanvallend gereden te hebben maar niet weg kunnen komen besliste een massasprint. Helaas timede ik net te vroeg en finishte als 5e.

Hier een compilatie van de wedstrijd.

Morgen weer een kans want dan is het Kampioenschap van Galicië op hetzelfde parkoers. Ook kreeg ik een telefoontje van de bondscoach dat ik geselecteerd ben om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de vredeskoers in Tsjechië van 3 t/m 6 juni.

15-05-21

Na een goede week trainen een voorspoedige reis en een covid test voor de wedstrijd, kijk ik uit naar morgen voor de Copa Espana in Vigo.

vanaf 12.15 is de wedstrijd te volgen  via YouTube.

Perfil-Vigo-Copa-España-2021.jpg (866×338)

08-05-21

Geen koers dus vandaag dus dan maar trainen, in het zonnetje kort/kort. En met 29 graden en op naar volgende week  Copa Espana in Vigo zondag en maandag wedstrijd

06-05-21

En dan krijg je bericht dat de koers is afgelast door een corona uitbraak in de startplaats, gelukkig waren we nog niet onderweg, Maar wel ontzettend jammer.

05-05-21

Vandaag naar Pamplona voor een coronatest voor de wedstrijd van zaterdag  Clasica de Pascua in Padron.

02-05-21

Al direct bij de start een slecht gevoel in de benen, maar ik had nog hoop dit slechte gevoel er uit te kunnen fietsen. Helaas was dit niet het geval. En na het passeren van de finishlijn na 10 km klimmen er uitgestapt na 110 km koers. Nu herstellen en op naar zaterdag

01-05-21

Clasica Santikutz in Legazpi start om 9:30  en 145 km voor de boeg met weer een paar flinke beklimmingen.  Na wederom pech en 2 x een fietswissel  en een aanval, als 13e gefinisht.

30-04-21

Na 28-04-21 weer een negatieve covidtest ondergaan te hebben vlieg ik vandaag terug naar Bilbao om me daar bij mijn  gastrenners ploeg te voegen  Telco,m On Clima Oses, waar morgen en zondag weer wedstrijden op het programma staan.  https://ccadi.es/

29-04-21

Voorlopig mijn laatste dag als mederwerker van PostNL pakketpost in Goes, maar in oktober ben ik weer terug, hartelijk dank voor alle medewerking om mijn droom te realiseren.

Ook een woord van dank aan mijn ploeg VolkerWessels Cyclingteam dat ze mij de kans geven om in Spanje wedstrijdritme op te doen bij een gastploeg totda

26-04-21

Na de trainingskampen met de ploeg en de wedstrijden in Spanje vandaag weer recht gezet en alles los gemaakt door https://www.vitaal-dussen.nl/  Ook aan het mentale is gewerkt en ben ik weer klaar om terug te vliegen naar Spanje

 

19-04-21  tot 25-04-21

En dan stap je gisteren vol adrenaline en een voldaan gevoel het vliegtuig in om me aan te sluiten bij het trainingskamp van VolkerWessels Cyclingteam in Valkenburg, waar ook weer alles covid19 proef en de nodige covid testen.

We hebben goede trainingen afgelegd zie de update op de site van https://www.volkerwesselscyclingteam.nl/

19-04-21

Op wielerflits stond een mooi stuk

https://www.wielerflits.nl/nieuws/volkerwessels-renner-timo-de-jong-wint-spaanse-eendagskoers/

19-04-21

compiltatie van mijn overwinning van 24 minuten:

18-04-21

Na een solo van 20 kilometer als gastrenner voor Telco,m – On Clima- Osés gewonnen.

Clasica Ciudad Torredonjimeno

“>

11-04-21

Memorial Valenciaga de zwaarste klimwedstrijd in Spanje voor de Copa Espana, met aankomst op de Arrate, waar gisteren Primoz Roglic won.  Het begin verliep goed voor me totdat ik met een lekke band te maken kreeg in de afdaling, en op een reservefiets mijn weg  vervolgd. Nadat de fiets gerepareerd was weer gewisseld maar dit koste mij heel veel krachten, welke ik nu in de finale miste. Ik zat mee met de eerste groep maar moest deze op de één na laatste beklimming laten gaan en finishte als 17e op 4.19 van de winnaar.

Er reden slechts 81 renners de koers uit van de 175 met de laatste op 20 minuten binnenkwam.

HIer nog een mooie compilatie van de wedstrijd

05-04-21

Vandaag vlieg ik naar Bilbao om als gastrenner voor Telco,m On Clima Oses een paar wedstrijden te rijden. Ik verblijf in Liedena met nog 2 poolse renners en 2 spaanse renners.  Zondag 11 april staat Memorial Valenciaga op het programma, waar een dag ervoor de ronde van Baskenland zal finishen.

02-04-21  tot 04-04-21

Eindelijk weer een trainingskamp met de ploeg met alle geldende covid19 maatregelen. Dus testen bij aankomst en ook de volgende dag.  Uitvalsbasis Fletcher Hotel in Hellendoorn.

Goede trainingen gedaan en ook fijn om weer met de jongens te kunnen trainen.

09-02-21

Filmpje van het ophalen van de nieuwe fietsen

30-01-21

Vandaag mijn nieuwe fiets opgehaald wat een moraal geeft dat in deze corona tijd. Waarbij we in Nederland moeten blijven trainen.

01-01-21

Voor iedereen de allerbeste wensen voor 2021, met veel goede gezondheid, geluk en sportiviteit en hopelijk een seizoen met veel mooie wedstrijden!!