Nieuws 2012

10-02-2013

Nu de kriebels voor het nieuwe seizoen er weer aankomen, weer eens een update op mijn site.

Dit zal vanaf heden weer iedere week bijgewerkt worden.

Gisteren de nieuwe kleding opgehaald en hier krijg ik direct weer moraal van.

Ik heb er zin in.

Ook de kalender zal binnenkort geplaatst worden.

 

01-01-2013

Ik wens iedereen ook namens mijn ouders en zus een gezond, gelukkig en sportief 2013 toe!!

 

07-10-2012

Het seizoen zit er bijna op, ik rijdt nog een koppeltijdrit met mijn neefje op 20 oktober. Dan nog een rollenwedstrijd en morgen start ik in de Putse Kermisloop over 5 km, samen met mijn zus. En dan ga ik van de winter op de ATB of naar de baan. Lekker bezig zijn.

Mama is gisteren naar de Kustmarathon geweest. De foto’s van de Kustmarathon staan online

09-09-2012

Met een dubbele oorontsteking aan de start, geen pijn maar wel antibiotica. Het Pack Solutions Omnium staat vandaag op het programma. De mussen vallen bijna van het dak zo warm is het.

We beginnen met een tijdrit waarin ik 14e wordt, daarna de puntenkoers waarin ik 1e ben geworden, nu nog de koers.

Na een aanvallende race waarin ik diverse keren heb geprobeerd de oversteek naar de 3 koplopers te maken beslist de sprint vanaf de 3e plaats hierin kom ik als 4e in de sprint en word 7e. Omdat er nog 3 renners evenveel punten hebben en een betere tijdrit kom ik uit op de 8e plaats.

De foto’s staan online

02-09-2012

Klimcriterium in Calfven. Vanuit de start reed Wim Wittenberg weg. Daarna sprong Thijmen weg, na een paar ronden ben ik achter hem aan gesprongen en kreeg Bart Sitters met me mee. Helaas dubbelde Wim het peleton en nam de rest mee terug naar ons. Bart kon met Wim meespringen maar ik helaas niet. Op een gegeven moment sprongen er nog 2 weg en was het sprinten vanaf de 5e plaats, ik werd uiteindelijk 8e. Goed aanvallend gereden.

Zie de foto’s op Timo’s fotopagina

26-08-2012

Vandaag in Bergen op Zoom gereden, in de regen, met een groep van 6 renners weggereden. En daarna viel de kopgroep door demarages uit elkaar. Ik heb het nog wel geprobeerd maar het lukte niet meer, wel zeer tevreden doordat ik weer goed voorin meereed en het gevoel weer komt. 6e geworden.

19-08-2012

Steenbergen heb ik gereden, maar doordat de organisatie het programma had omgegooid kon ik direct uit de auto aan de start. Niet de ideale voorbereiding.

17-08-2012

Vanavond weer een wedstrijd gereden in Woensdrecht, ik had er zin in maar was ook erg verkouden en doof aan een kant. In de 2e ronde van de 10  zijn Bart, Claudia en ik weggereden. Er verwarrend was het dat er na een valpartij en een ronde vergoeding ineens bij ons in de kopgroep werd aangesloten. Op 3 ronden van het einde kon ik het tempo niet meer bij houden. En moest ik sprinten voor de 3e plaats welke ik heb gewonnen. Ik ben zeer tevreden.

12-08-2012

Foto’s EK wegwedstrijd juniorvrouwen staan online

07-08-2012

Van 30 juli t/m 4 augustus heb ik deelgenomen aan de European Junior Cycling Tour in Assen. Een week waarin ik steeds sterker ben geworden en helaas door pech in de laatste wedstrijd zakte in het algemeen klassement, maar gezien mijn problemen van dit seizoen zeer tevreden.

Alle foto’s van Assen categorie 6 en juniorvrouwen staan online op Timo’s fotopagina

De uitslagen van Jamie en mij worden van de week bijgewerkt.

22-07-2012

Vandaag naar het Belgische Retie gereden om daar te starten bij de aspiranten 13 jaar. Leuk was het om daar ook Harm en Alain tegen te komen. Ik was samen met Jarmo (aspiranten 12 jaar) en Jarno (Aspiranten 14 jaar) naar de koers gegaan. Ik stond op de eerste rij en vanuit het vertrek hebben de Nederlands renners gas gegeven. Op een gegeven moment waren we met zijn drieën weg. De voorsprong was 1.40 minuut op het peloton. Een sprint besliste de uitslag. En Harm won, Alain 2e en ik 3e. Zeer tevreden. Ik heb zin in Assen waar ik volgende week zal starten voor de European Junior Cycling Tour.

De foto’s aspiranten 13 jaar en 14 jaar staan online op Timo’s fotopagina

14-07-2012

Het lijkt wel of het altijd slecht weer is in Philippine, vandaag in de stromende regen gereden. Het ging weer goed en mijn knie gaat ook goed. Ik heb attent en goed mee voorin gereden. In de sprint kom in nog tekort maar daat komt wel. Vandaag ben ik 7e geworden, steeds beter gaat het.

de foto’s staan op Timo’s fotopagina

12-07-2012

Vanavond hebben we met de club een tijdrittraining gedaan. Er was een goede opkomst en het weer werkte gelukkig ook mee.

De foto’s van de tijdrittraining staan op Timo’s fotopagina

24-06-2012

Na 4 weken rust, wel rustig trainen maar geen koersen, stond ik vandaag aan de start in Breda tijdens de Bob Scholte Memorial. Ik had er ook echt weer veel zin in. Na een vreemde start, reed ik goed voorin mee, en reden we met het peleton vanaf de 5e plaats. Dit werd een sprint. Hierin werd ik 10e. Het ging goed met mijn knie en dat was zeker het belangrijkste. Dit geeft weer vertrouwen.

De foto’s van vandaag staan op Timo’s fotopagina

17-06-2012

Foto’s van het NK nieuwelingenmeisjes, juniorvrouwen en junioren staan online.

03-06-2012

Vanavond kregen mijn ouders een telefoontje van de jeugdcoordinator van het District, er was iemand afgevallen voor het NK en de vraag was op ik die plaats wilde opvullen. Ik had dit graag gedaan, maar mijn knie is nu in een stijgende lijn, nog niet pijnvrij en  niet genoeg kracht om een NK te rijden. Als ik geen problemen met mijn knie had gehad, had ik direct ja gezegd, maar mijn gezondheid (knie) is nu even belangrijker. Voor de jongens die het NK rijden, Veel succes!!

03-06-2012

Foto’s juniorvrouwen / nieuwelingenmeisjes Huijbergen staan op de fotopagina

28 05-2012

Foto’s DK Wernhout, juniorvrouwen staan op de fotopagina

26-05-2012

Na 3 dagen op kamp te zijn geweest met school en tot 12 uur op mijn bed gelegen te hebben, start ik om 14:00 uur in ’s Heer Arendskerke, promotie voor het jeugdwielrennen, helaas waren we in mijn categorie met 2 renners. En mocht ik op het podium op de 1e plaats gaan staan. Maar het belangrijkste was dat mijn knie pas op het einde zeer ging doen. De komende 3 weken heb ik rust van de wedstrijden, wel gaan de trainingen door, maar in een opbouwende fase, zodat mijn knie zo min mogelijk belast wordt.

19-05-2012

Vandaag gaan we naar Schoondijke, de laatste DSW, maar ik weet dat ik niet meer naar het NK kan. De training ging goed van de week, wel iets last maar minder dan anders.

Na een goede start reden we met een groep van 8 renners weg op het snelle, bochtige  1,1 km lange parkoers. Dit bleef zo de gehele wedstrijd, er waren nog wel demarages maar niemand kwam weg. Dus werd het een sprint. Hierin ben ik 7e geworden. Mijn knie heeft het goed gehouden tot de laatste 6 ronden. Ik hoopte al dat het weg zou zijn maar helaas. Toch zeer tevreden.Ik kijk uit naar de komende week want ik ga 3 dagen op kamp met school.

Foto’s Schoondijke en het meisjestoernooi in Dordrecht, nwl meisjes en juniorvrouwen staan op Timo’s fotopagina

13-05-2012

De training van de week ging wel, dus vandaag aan de start in Stampersgat, ik heb er echt zin in.

Helaas begon de pijn in mijn knie weer vanaf de 2e ronde, maar zakte na de wedstrijd wel vlugger af. Ik heb een goede wedstrijd gereden, voorin en ook nog een paar keer geprobeerd om weg te rijden. In de sprint heb ik het laten lopen, die kracht heb ik nog niet en daar deed mijn knie teveel pijn voor. Toch was ik tevreden met mijn 16e plaats. Was blij om weer op de fiets te zitten. Nu kijken hoe de training deze week gaat.

Foto’s Stampersgat categorie 6 en nwl meisjes/ juniorvrouwen staan op Timo’s fotopagina

08-05-2012

Vanmiddag terug geweest naar Rene, met mijn fiets en de tacx, toen zagen we dat ik mijn rechterknie anders gebruik dan links, dus Rene aan de slag geweest met mijn hele been. Gelukkig stond mijn bekken nog recht. Ook heb ik nieuwe oefeningen meegekregen. En krijg ik zooltjes in mijn schoenen. Hopen dat het probleem in mijn knie beter gaat. Ik ga morgen weer rustig meedoen met de training en dan kijken we weer verder.

06-05-2012

De foto’s van de nieuwelingenmeisjes / juniorvrouwen van Yerseke en Standdaarbuiten staan op mijn fotopagina

03-05-2012

Vandaag voor het eerst weer een rondje op mijn fiets gezeten, na 1 1/2 week geen wedstrijd en training. Dit is een grote teleurstelling geworden want halfweg begon de pijn in mijn knie weer. Volgende week terug naar Rene en dan kijken we verder.

26-04-2012

Dit gaat niet meevallen, niet op de racefiets. Maar het is voor mijn eigen bestwil.

21-04-2012

Vandaag rijdt ik het District Kampioenschap in Philippine maar eerst gaan we naar ’s Heerenhoek voor de 2e etappe van Jamie. Een koers over 72 kilometer, 3 ronden van 24 kilometer. Zodra deze klaar is komt Jarno Zuidweg ook naar ’s Heerenhoek en gaat met ons mee naar Philippine. We hebben Jamie diverse keren kunnen zien, omdat we het parkoers konden afsnijden.

Na de finish op naar Philippine waar het weer niet beter is als vanmorgen in ’s Heerenhoek. Na de materiaalcontrole werden we bedolven onder een hagelbui. brrrrr. Maar toen deze over was konden we naar de start. Ik had een goede start. Maar tijdens de koers kwam de regen en de hagel met bakken uit de hemel. Er viel zoveel dat de straten blank stonden en ze de koers met 2 ronden hebben ingekort. Bart Sitters was toen al weggereden. Ook nu weer begon mijn knie op te spelen en ben ik blijven rijden. De sprint besliste de verdere uitslag. Ik kwam als 7e over de meet. En kan het NK nu wel vergeten. Er zijn maar 5 plaatsen en we zijn met 7 renners die hier kans op maken.

Daarom is de beslissing genomen om rust in te lassen en mijn knie volledig te laten herstellen, voordat de schade onherstelbaar is en ik altijd pijn in mijn knie blijf houden. Enorm balen, want ik had graag het NK gereden, maar mijn gezondheid staat voorop.

De foto’s van Philippine en de 2e en 3e etappe van de EPZ Omloop van Borsele juniorvrouwen en de wedstrijd van de junioren staan op mijn fotopagina. De foto’s van de junioren heb ik gemaakt, de andere foto’s zijn van mama

20-04-2012

Met Jamie mee naar de EPZ Omloop van Borsele juniorvrouwen de tijdrit.

19-04-2012

Vanavond lekker getraind, maar die knie is het probleem, na de training naar Kees geweest om te tapen. voor de wedstrijd van zaterdag.

15-04-2012

Jamie is met papa en Corine naar Oud Gastel om te koersen en ik ga met mama en Opa Kees naar Oosterhout waar de 4e DSW gehouden wordt. Ben erg benieuwd hoe het met mijn knie zal gaan, afgelopen week heb ik tijdens de training nog steeds vanaf halfweg last/pijn. Vrijdag ben ik nog naar Rene (de Osteopaat) geweest om mijn knie te behandelen. Is echt door mijn harde groeien gekomen. Mocht ik toch steeds pijn blijven houden dan gaan we rust inlassen. Mijn knie moet namelijk nog veel langer meegaan. Ook heeft Kees hem opnieuw in de tape gezet om de pijn te verzachten. Op naar de koers dus………….. Onderweg nog een spat regen gehad maar gelukkig was het in Oosterhout droog.

Na een goede start kwamen we met een groep van 13 renners te rijden. Het lukt niemand om weg te komen, dus moest een sprint de beslissing brengen. Helaas kreeg ik vanaf halfweg koers en tijdens de sprint teveel pijn in mijn knie. Toch heb ik een mooie 10e plaats behaald, maar zelf baalde ik enorm. De kans om naar het NK te gaan is klein geworden , of volgende week moet een wonder brengen.

De foto’s heeft mama weer op de fotopagina gezet.

 

09-04-2012

Bah, het regent en we gaan naar Huijbergen, dat wordt opletten en geen risico’s nemen. Ook waren mijn oom en neefje en nichtje er samen met Opa en Oma om mij aan te moedigen.Ik mocht op de eerste rij, en vanaf de start ging het direct hard, Ik kwam in een achtervolgende groep te rijden, het hele veld was volledig uit elkaar geslagen. Ik ben 14e geworden en gelukkig overeind gebleven, alleen mijn knie blijft vanaf halfweg koers steeds opspelen en een uur nadat de koers is afgelopen zakt het af. Toch was ik getaped maar kwam de pijn toch, maar even kijken hoe het deze week op de training gaat.

De foto’s zet mama vanavond nog op mijn fotopagina, ook de foto’s van Piershil staan er dan op.

08-04-2012

Gisteren stond de jeugdronde van Nieuwdorp op het programma, de 2e District Selectie Wedstrijd. Samen met papa en opa Kees ben ik er naartoe gegaan. Maandag heb ik bij Rene mijn bekken recht laten zetten want die stond gedraaid, hopen dat mijn knie niet teveel klachten geeft. Vanaf de start ging het hard en reden Polle en Bart weg, ik ging er met Harm achteraan, Harm kon aansluiten en ik had teveel krachten gebruikt, ook ging mijn knie veel pijn doen. In de sprint van de achtervolgende groep ben ik 3e geworden, 6e in totaal. Het zal spannend worden om naar het NK te kunnen, want er mogen maar 5 renners uit onze categorie, en we zijn met 7 renners die er naar toe zouden kunnen.

Mama was met Jamie mee naar Piershil, dus heb ik geen foto’s maar gelukkig was de moeder van Harm, Helma er en Edwin van ’t Westeinde van wielrenneninzeeland.nl  Ook heeft mama nog foto’s gekregen van Ad van de Ploeg en Auke Greijdanus, deze staan op de fotopagina.

 

 01-04-2012

Vrijdag mijn knie weer laten tapen omdat tijdens de trainingen mijn knie nog steeds pijn gaat doen. Maandag terug naar Rene. Maar vandaag staat de eerste DSW op het programma in Steenbergen. Een nieuw rondje deze keer, ik heb er zin in. Met rugnummer 13 mocht ik als laatste oprijden, dus dat was direct aan de slag om vooraan te komen. Op een gegeven moment waren we met een groep van 14 renners weg. Waar diverse demarages plaats vonden, en het 3 renners lukte om weg te rijden. Helaas zat ik daar niet bij. En beslistte een sprint het vervolg van de uitslag , ik had veel gegeven deze wedstrijd en veel pijn aan mijn knie, en ben als 11e gefinisht. Zoals ik telde 7e van het district zonder de dames. Maar we weten nog niet hoeveel er naar het NK mogen.

de foto’s staan op Timo’s fotopagina

28 -03-2012

Joepie 13 jaar en ontzettend verwend, een nieuwe Oakley met 5 verwisselbare glazen, mijn nieuwe fiets, handschoenen en veel geld, om te sparen voor een Ipod Touch. Bedankt voor alle felicitaties

25-03-2012

Vrijdagavond mijn knie nog preventief laten tapen. En mama overlegt verder met Rene hoe en wat verder met mijn knie. Tijdens de wedstrijd van vandaag kreeg ik op na 10 ronden veel pijn in mijn knie.En waren er nog 6 ronden te gaan. Ik was met 5 renners weggereden na 3 ronden gereden te hebben. Het tempo lag erg hoog en bleven we met 3 renners over. We hebben de rest van de wedstrijd goed samengewerkt. Toen werd duidelijk dat een sprint de uitslag zou bepalen. En ik de sprint ben ik 2e geworden. Goed voor het moraal. Ik heb zin in het seizoen. En mijn knie, wordt goed verzorgd dus daar heb ik ook alle vertrouwen in dat het goed komt.

Nog 3 nachtjes slapen en dan………………. ben ik jarig.

Mama heeft de foto’s weer upgeload op Timo’s fotopagina, er staan ook foto’s van categorie 5 en 7 op.

17-03-2012

In Bergen op Zoom hebben we vandaag een trainingsdag met de club, we vertrekken vanaf de StayOkay en doen ’s morgens een intervaltraining waarbij we ook het parkoers van de ronde van Woensdrecht verkennen.Ik zat in de groep met catergorie 6 en 7. Na een heerlijke lunch vertrekken we nog voor een duurtraining. We rijden naar Kalmthout en daarna via Putte terug naar de StayOkay. Een leuke dag komt hiermee ten einde. Ik heb erg genoten, maar die knie………….daarom besluiten we om morgen niet te starten in de VJC in Rijswijk en mijn knie rust te geven.

De foto’s van de Omloop van Strijen Nwl meisjes en Juniorvrouwen staan op de fotopagina.

11-03-2012

Vandaag rijd ik de afwachtingswedstrijd tijdens de Dorpenomloop van Ruchpen. Met schitterend weer en veel belangstelling langs de kant altijd een leuke wedstrijd. Tijdens de 22 ronden van deze wedstrijd lukt het niemand om weg te komen, diverse renners, waaronder ik hebben het geprobeerd maar het lukt niet dus zal een sprint de wedstrijd beslissen. Ik sprint naar een 3e plaats net achter Harm en Hetty. Ik ben zeer tevreden en dit geeft ook weer een goed gevoel na vorige week. Toch heb ik tijdens en na de wedstrijd veel pijn in mijn rechterknie. Gelukkig zakt de pijn na een tijdje weer af.

De foto’s staan op de fotopagina

10-03-2012 De foto’s van de nieuwelingen meisjes en van de juniorvrouwen in Klein SInaai staan op de fotopagina

04-03-2012

Vandaag de eerste wedstrijd van de Voorjaarscompetitie gereden in Breda. Ik had er ontzettend veel zin in. Had zowaar een loting op de eerste rij en dat met 57 renners aan het vertrek.  Dus een goede start. Na een paar ronden werd er een kopgroep van 15 renners geformeerd. Ik kon aardig mee maar op een gegeven moment had ik al mijn krachten toch niet goed verdeeld. En moest ik de kopgroep laten gaan. Hiervan baalde ik heel erg maar weet nu wat me te doen staat.

Op naar volgende week……….

De foto’s staan weer op Timo’s fotopagina

11-02-2012

Omdat het nog te koud is om te trainen en er op de skeelerbaan allemaal ijs ligt, zijn de rayonhoofden van Middelkamp bij elkaar gekomen. Daarom is er vandaag voor de jeugd een schaatswedstrijd georganiseerd op de gracht naast de skeelerbaan. De ijsmeesters hebben er alles aan gedaan om het ijs in perfecte conditie te brengen. Het was dan ook een zeer geslaagde middag met de jeugdrenners. Ik mocht uiteindelijk met de 1e prijs aan de haal gaan van categorie 6 en 7. De eerste prijs van dit seizoen is binnen.

Rob Koole heeft ook nog filmpjes gemaakt, deze probeert Mama op de site te krijgen.

Mama heeft weer veel foto’s gemaakt deze staan op de fotopagina en dan op voor meer foto’s klikken

 

10-02-2012

Vanavond hebben de ploegenvoorstelling gehad van de ZRTC Theo Middelkamp, we hebben momenteel 41 jeugdleden en ik kijk echt uit naar het komend seizoen.

22-01-2012

Mijn Sensa Lombardia Ultimo 50 staat te koop. Voor foto’s en meer informatie over de fiets,  zie Racefiets te koop. Vraagprijs €825,-  voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@timodejong.eu . Zodra mijn fiets verkocht is zal ik mijn nieuwe fiets op de site plaatsen.

01-01-2012

Ik wil iedereen, ook namens mijn ouders en zus, een gezond en sportief 2012 wensen.

17-12-2011

Een streetrace…… wat gaat dat worden. Het was een spectaculair parkoers met wasborden, buizen, zandbak, brug en trailer met paletten. De start ging niet helemaal lekker maar daarna reed ik samen met Damy en Willem Jan. Helaas kwam ik ten val toen ik een steegje uitkwam, mijn voorwiel slipte weg…. een kapotte knie als gevolg maar gewoon door blijven rijden zonder risico’s. Helaas voor Damy en Koen kregen ze een lekke band, allebei op dezelfde plaats. Marijn was me na de val voorbij gegaan en eindigde ik op de 3e plaats.

de foto’s van de ATB Streetrace in Wemeldinge staan weer op de fotopagina.

10-12-2011

Met papa naar de ATB in Kruiningen geweest, mama heeft een zweepslag in haar kuit. Het ging lekker en ik ben 4e geworden.

04-12-2011

Vandaag de eerste strandtraining bij de jeugd gehad. Het was erg leuk. Foto’s staan weer op Timo’s fotopagina

27-11-2011

Mijn Sensa Lombardia Ultimo staat te koop, zie mijn nieuwe fiets voor details. Voor verdere vragen kunt U contact opnemen. info@timodejong.eu

25-11-2011

Vanavond de seizoensafsluiting van de jeugd van ZRTC Theo Middelkamp gehad. Samen met Johnny Hoogerland en zijn vriendin Gerda, die deze avond hebben meebeleefd en ook hebben deelgenomen aan het Glowgolfen en de sportmaaltijd. Johnny werd ook nog onderworpen aan een vragenvuur van de jeugdrenners. Een gezellige avond.

De foto’s staan weer op Timo’s fotopagina

19-11-2011

Op de verjaardag van Oma stond de ATB Westenschouwen op het programma. Een heel technisch en zwaar parkoers. Na een goede start en ook nog een val reed ik een lekkere wedstrijd en reden we met 4 renners vanaf de 4e plaats. Bij de finish was wat verwarring want ik had doorgekregen nog 1 ronde en het bleek aankomst. Dus ben ik 7e geworden.

12-11-2011

GP Beebikes.com de naam van de ATB wedstrijd in Wolphaartsdijk, ik had er erg veel zin in. Na een goede start reed Damy weg en kon ik hem niet bijhouden, ik heb er alles aan gedaan maar toen op het strand mijn ketting eraf ging was deze kans voorbij. Ik ben goed door blijven rijden en ben 5e geworden.

De foto’s zijn upgeload op Timo’s fotopagina

05-11-2011

Ik had er weer zin in en met een stralend zonnetje op naar ’s Heer Arendskerke. Maurits reed ook met ons mee. Om 13 uur was de start, welke goed ging, direct reed ik samen met Damy op kop, en dit bleef de gehele wedstrijd zo. De een na laatste bocht ging bij Damy niet goed en daardoor kon ik met de 1e plaats naar huis.

De foto’s staan op Timo’s fotopagina

29-10-2011

Na een bezoek aan de huisarts doordat ik gestoeid had met mijn zus en een gekneusde duim had, wilde ik zelf graag starten in Heinkenszand. Na een goede start, reed ik halverwege het parkoers mijn pedaal eraf, ik was net samen met Daimy los van de groep. Ik moest een half parkoers met een pedaal fietsen en heb nog een stuk gelopen.

Gelukkig had Dennis een inbus bij zodat papa mijn pedaal er weer op kom zetten, ik lag toen op de 14e plaats, hierdoor heb ik alles gegeven, en ben ik toch nog 9e geeindigd.

Balen dat mijn pedaal eraf was, maar trots hoe ik terug gekomen ben.

De foto’s zijn weer upgeload op mijn fotopagina.

22-10-2011

Vandaag meegedaan met de ATB wintercup in Kortgene, met een 6e plaats op de finishlijn zeer tevreden, toch was ik te snel van start gegaan.                                            De foto’s staan op Timo’s fotopagina.

17-10-2011

Mijn Sensa Lombardia staat te koop!!! Voor meer informatie kunt U mij mailen. Meer nieuws over mijn nieuwe fiets volgt……………

16-10-2011

Vanmorgen stond de jaarlijkse koppeltijdrit van de club op het programma, samen met mijn neefje Jurgen Mesu heb ik deze gereden. Onze geschatte tijd was 22.55 over 11 kilometer en 110 meter. Maar de mannen zetten een tijd neer van 20.40 een gemiddelde van meer dan 32. De foto’s zijn upgeload op Timo’s fotopagina.

02-10-2011

Foto’s van Ronde van de Molen in Oosterhout, nieuwelingemeisjes en juniorvrouwen staan op Timo’s fotopagina

24-09-2011

Doordat de jeugdronde van Schoondijke is afgelast is mijn seizoen eerder geeindigd dan ik hoopte, komende winter wil ik graag op de baan gaan rijden, maar zoals het er nu voorstaat gaan de belgen voor en sta ik op de wachtlijst, dus dan misschien de ATB wintercup rijden. Mocht er nieuws zijn dan zal ik dit zeker op de site zetten.

18-09-2011

Foto’s van de Damesjeugd uit Muizen op zaterdag 17 september en Kontich zondag 18 september staan op Timo’s fotopagina

13-09-2011

Vandaag de tape van mijn knie gehaald en nu maar kijken hoe het gaat. De pijn is gelukkig over. Dank je wel René.

10-09-2011

Vandaag naar de Ardennen, Oudenaarde geweest en 55 kilometer rondom de stad gereden, met daarin oa de Kwaremont en de Eikeberg….. toen nog naar het wielermuseum. Een gezellig en leuke dag met de club. ’s Avonds toch wel last van mijn knie. Morgen niet naar Breda maar rust.

De foto’s van de Ardennen zijn upgeload

08-09-2011

Vandaag is mijn knie getaped, vanavond even op de tacx gezeten om te kijken hoe het gaat, gelukkig geen pijn in mijn knie. Dus kan ik zaterdag met de ploeg mee naar de Ardennen.

07-09-2011

Gisteren na de training behoorlijk veel last gehad, Rene gaat morgen mijn knie tapen en dan kijken we verder.

06-09-2011

Gisteren naar de huisarts geweest met mijn knie en er zat iets vocht in. Mama heeft een afpraak voor me gemaakt met de man met de magische handen, Rene Zweedijk. Hij heeft naar mijn knie gekeken en een kneuzing van het kraakbeen achter mijn knieschijf geconstateerd. Hij heeft mij behandeld, nu kijken hoe het verder gaat………….. hopelijk lukt het morgen om te trainen, krijg ik teveel last dan volgt verplichte rust. Gelukkig was ik er vroeg bij en is het einde van het seizoen in zicht.

04-09-2011

In Calfven is vandaag het klimcriterium verreden. Na een loting achteraan ben ik toch nog vlug vooraan gekomen. Het ging direct hard vanuit de start zodat we met een groep van 19 renners overbleven. Samen met Claudia heb ik nog geprobeerd om weg te rijden, maar we werden weer terug gehaald. Heb heel de koers goed voorin gereden. Maar tijdens de wedstrijd kreeg ik erg last van mijn knie. In de sprint vanaf de 4e plaats was het op en ben ik 16e geworden.

de foto’s van vandaag staan op Timo’s fotopagina

29-08-2011

Foto’s 1e Grote Prijs Carrefour Market Putte (Mechelen) staan op de fotopagina

28-08-2011

Vanmiddag stond ik in Hombeek (België) aan de start. Bij de aspiranten 12 jaar. Na een goede start die hellend begon reden we direct een van de 2 kasseienstroken op. Na 1 ronde ben ik samen met de provinciaal kampioen van de provincie Antwerpen, Michiel Hillen, weggereden. Onze voorsprong werd alleen maar groter, ik heb nog wel geprobeerd te demarreren maar het lukte niet om weg te komen. Een sprint moest de uitslag beslissen en wat voor sprint……………

sprint Hombeek aspiranten 12 jaar

Uiteindelijk ben ik 2e geworden, zeer tevreden ging ik naar huis.

de foto’s van Zuidland, nwl meisjes en Hombeek aspiranten 12 jaar zijn upgeload

21-08-2011

Vandaag stond Bergen op Zoom, de Gedempte Haven op het programma. Een wedstrijd die ik graag rijdt omdat ik deze al 2x gewonnen heb. Direct vanuit de start werd er hard gereden. Zodat we met een groep van 8 renners overbleven. Halverwege de wedstrijd kwam ik de man met de hamer tegen, waarschijnlijk te weinig gegeten en gedronken bij deze warmte. Ik ben wel blijven rijden en ben 8e geworden.

21-08-2011

Het is even geleden dat de site was bijgewerkt maar we zijn op vakantie geweest en hadden geen internet dus hieronder de update vanaf de klassieker.

De foto’s zijn geupload, alles is bijgewerkt

14-08-2011

Omdat we dichtbij Paal (Belgie) zaten heb ik hier zondag een wedstrijd gereden. Er stonden nog 14 belgen aan de start bij de aspiranten 12 jaar maar ik kende er niemand van. In de ronde van 2 kilometer zat ook een lastige klim die we 10 keer moesten beklimmen. In de eerste ronde ben ik met nog een belg weggereden maar toen ik nogmaals demarreerde in de afdaling was ik weg, met nog 18 kilometer te gaan…….. Ik ben blijven rijden en kreeg ook de aanmoediging van het Belgische publiek. De voorsprong bleef maar uitlopen 30 sec, 40 sec, 50 sec, 1 minuut, 1.15, etc op de streep had ik 2.30 minuten voorsprong op het peleton. Met de zege, de bloemen en 2 zakken winegums (dank je Connie) gingen we verder vakantie houden.

07-08-2011

De laatste dag van de European Junior Cycling Tour, als er niets geks gebeurd blijf ik mijn 7e plaats in het algemeen klassement houden. Ook hier was het loting en was het geluk me gezind want ik mocht als eerste oprijden. Vanaf het begin probeerden er renners weg te rijden, maar niemand lukte dat en werd de laatste wedstrijd wederom een sprint. Ik ben als 13e gefinisht. Ik ben zeer tevreden met mijn prestaties en het gevoel wat ik lang niet heb gehad is weer terug, alsmede het vertrouwen. Nu lekker nog 2 weken door op vakantie.

Joannathan bedankt voor de verzorging en support

06-08-2011

Vandaag starten Jamie en ik als een van de laatste dus rustig afwachten op de camping totdat we naar Kostvlies gaan. In deze wedstrijd zit ook een kasseienstrook. Het was loting en gelukkig stond ik vooraan. Ook deze wedstrijd werd er weer zeer hard gereden. Ik kwam in een kopgroep van 13 renners te zitten en de uitslag kwam uit de sprint. Ik kwam als 12e over de streep maar had alles gegeven. 

05-08-2011

Het gevoel is weer goed en ik heb zin in de tijdrit. Na een goede tijdrit ben ik als 7e geëindigd over de 8,5 kilometer reed ik 14.59.69

04-08-2011

Vandaag de klassieker, ik heb er veel zin in, na een goede start ging het direct ontzettend hard. In de een na laatste bocht heb ik zelf nog geprobeerd om weg te rijden, het was alles of niets. Ik kreeg 20 meter maar helaas kwam het peleton eraan gedenderd en ben ik 7e geworden.

03-08-2011

Ik rijdt momenteel de European Junior Cycling Tour in Assen. Maandag is deze gestart met een proloog over 1 kilometer en dinsdag is het criterium in Goudkust gereden. Vandaag staat de klassieker op het programma. De Uitslagen zijn bijgewerkt en er zijn ook een paar foto’s geupload. De rest volgt later………..

25-07-2011

Zaterdag heb ik mijn eerste wegwedstrijd gereden in Zomergem. Even wennen want je kent niemand. Het was een wedstrijd over 20 kilometer, gedurende 8 ronden moesten we iedere keer een flinke klim nemen. Ik heb een paar keer geprobeerd om weg te rijden maar dat lukte niet. Dus moest een sprint de uitslag geven. Ik sprintte naar de 3e plaats, een goed gevoel. Op naar Assen.

de foto’s staan op mijn fotopagina

16-07-2011

Vanmorgen met Mama en Jamie naar Philippine gereden. Daar eerst nog even naar Jurgen en Daphne gekeken. En natuurlijk de rest van onze Middelkampjeugd aangemoedigd. Ik stond op de eerste rijd, maar kwam slecht weg. In de wedstrijd heb ik nog wel geprobeerd om aan te vallen, alleen Polle lukte het om weg te komen en werd het een sprint vanaf de 2e plaats. Ik ben 10e geworden. Nu gaat Harm mee logeren.

10-07-2011

Foto’s Tielrode – Temse Damesjeugd  zijn upgeload. Uitslagen Jamie bijgewerkt

05-07-2011

De foto’s van Nieuwlingen meisjes Kruiningen, 29e Kermisronde Kaatsheuvel en Damesjeugd Watervliet zijn upgeload op de fotopagina…….

03-07-2011

De 29e kermisronde in Kaatsheuvel staat vandaag op het programma, ik heb er zin in. Zoals ik gewend ben start ik wederom als laatste, maar deze keer heb ik 3 ronden nodig om voorin te komen omdat er direct vanuit de start hard gereden werd. Toen Thijmen wegreed was ik nog niet genoeg hersteld. Het tempo lag hoog. Wim is erachteraan gesprongen, dus 2 renners weg.Ik heb wel de hele wedstrijd goed voorin gereden. En toen een massasprint voor de 3 plaats, het wilde bij mij niet lukken en ik ben 24e geworden. Had vandaag echt mijn dag niet en baalde ook enorm hiervan.

foto’s volgen morgen………….

26-06-2011

Vandaag in een drukkend warm Breda de Bob Scholte Memorial gereden. Ik had een goede start.Een paar renners hebben nog geprobeerd om weg te rijden. Maar dat lukte in het begin niet echt. Toen Polle opnieuw demarreerde sprong Tom mee en kon ik net in een gaatje meeglippen. We reden met zijn drieën weg en het peloton kwam niet meer terug. In de laatste ronde ben ik na de bocht van de klim weggesprongen. Ik kreeg een gaatje maar Tom reed het dicht. Waarna ik mijn krachten had verspeeld. Daarna was het een sprint tussen Polle en Tom, Tom heeft gewonnen. Ik werd 3e, een plaats waar ik tevreden mee ben.

De foto’s zijn upgeload naar Timo’s fotopagina

19-06-2011

De foto’s van het NK in Dalen voor nieuwelingenmeisjes zijn upgeload

15-06-2011

Vandaag toch naar de huisarts gegaan omdat ik pijn blijf houden in mijn linkerhand. Naar het ziekenhuis geweest voor een foto, maar gelukkig is het niet gebroken.

14-06-2011

Zondag heb ik het Nederlands Kampioenschap op de weg in Den Haag gereden. Ik had er zin in en voelde me goed. Ik mocht als 26e oprijden. Direct na de start viel er een renner tegen me aan en nam me mee in zijn val. Zere knie en hand als gevolg. Gelukkig vond er een herstart plaats want ik zag mijn NK al in het water vallen. Ik heb heel de wedstrijd goed mee voorin gereden en geprobeerd met Polle weg te rijden maar helaas is dat niet gelukt. En werd het een massasprint vanaf de 2e plaats. Wim Wittenberg was alleen weggereden en een verdiende, terechte winnaar. In de sprint lukte het niet meer en ben ik 36e geworden. Ik was heel erg teleurgesteld maar heb er alles aan gedaan en die val deed daar geen goed aan.

De foto’s van categorie 5, categorie 2 jongens en meisjes categorie 4 zijn upgeload evenals de foto’s van het RK in Hoensbroek voor nieuwelingenmeisjes

06-06-2011

Ik ben weer terug van de Jeugdmeerdaagse Emmen, waar ik voor mijn gevoel goed gereden had. De proloog en de tijdrit liepen goed, ik heb alles gegeven. In de wedstrijd in Nieuw Amsterdam ben ik aan een inhaalrace begonnen omdat ik achteraan startte en toen ik er bij was na 3 ronden even hersteld en toen zelf aangevallen. Na 3 ronden alleen gereden te hebben werd ik terug gehaald. In de sprint werd ik toen 12e.

Tijdens de klassieker ging het ontzettend hard, mede door de harde wind en heb ik alle zeilen moeten bijzetten om terug in de kopgroep te komen. In de sprint werd ik toen 13e.

In het laatste criterium was Wim weggereden en sprintte in met Maaike Boogaard naar de 3e plaats.

In het algemeenklassement eindigde ik met hetzelfde aantal punten als Maaike Brandwagt, maar zij had een betere tijdrit gereden, dus werd ik 11e.

Zeer tevreden kijk ik uit naar het NK in Den Haag, volgende week zondag.

De foto’s worden upgeload.

29-05-2011

Gisteren heb ik op het wielerfeest in ’s Heer Arendskerke gereden,omschreven als dikke banden voor racefietsen, ter promotie van de Zeeuwse wielersport. Leuk om te doen, jammer dat er niet meer jeugdrenners van andere verenigingen waren. Maar evengoed moet je nog wel doorfietsen.

Ik kijk er naar uit om de Jeugdmeerdaagse van Emmen te gaan fietsen.

De foto’s van het Wielerfeest en de wedstrijd van Jamie in Hulshout zijn upgeload naar de fotopagina

22-05-2011

De uitslagen van Jamie zijn bijgewerkt en ook de foto’s van het Marion Gödde Meisjesronde in Dordrecht zijn upgeload

16-05-2011

De jeugdronde van Stampersgat staat vandaag op het programma. Joannathan is met ons meegereden, want de id renners rijden er ook evenals de nieuwelingen meisjes, dus Jamie rijdt daar ook.

Na een goede start, bleven we met een groep van 7 renners over. Samen met Delore heb ik nog geprobeerd weg te rijden maar dat lukte niet. Dus werd het na 18 kilometer een sprint en omdat ik tijdens de wedstrijd toch teveel krachten had verspeeld kwam ik er niet goed door en sprintte ik naar de 5e plaats.

De foto’s van categorie 5 en de nieuwelingemeisjes staan op de fotopagina……….

08-05-2011

Vandaag ben ik samen met mama, Opa Kees en Oma Sieneke naar Hoogerheide gegaan. Papa en Jamie gingen naar Burcht toe. Het was heel warm, gelukkig heb ik daar niet teveel last van. Ik had een goede loting en reed de hele wedstrijd lekker mee van voren. We kwamen met een groep van 14 renners voorop. Het lukte niemand om weg te rijden en dus werd het wederom een sprint. Polle won en ik ben als 4e uit de sprint gekomen. 2e van het district dus weer punten om naar het NK te gaan. Ik ben zeer tevreden met de uitslag.

De foto’s komen morgen………..

04-05-2011

Vandaag hebben papa en mama mij opgehaald in Oosterhout, waar ik bij Harm had gelogeerd vanaf zondag. Daar kreeg ik het droevige bericht dat mijn overoma, Oma Sjippie, is overleden. Ze is 86 jaar geworden. Vrijdag 6 mei zal de begrafenis plaatsvinden.

02-05-2011

De foto’s van Breda, Timo en Standaarbuiten Jamie zijn upgeload op de fotopagina

30-04-2011

Vandaag naar Breda voor de jeugdronde, tevens een DSW. Ik ging samen met mama, Opa Henk en Oma Lies. Papa en Jamie gingen naar Sinaaï toe. Na een loting achteraan, naar voren gereden, maar het ging direct ontzettend  hard. Ik heb nog wel een paar keer geprobeerd naar de 4 renners voorop te rijden maar dat is niet gelukt. En reed ik in een groep met een sprint voor de 7e plaats. Ik kwam als 8e over de finish. Ik ben zeer zeker niet tevreden over vandaag, het wilde niet lukken. Na de wedstrijd ga ik met Harm mee naar Oosterhout logeren.

de foto’s volgen morgen……..

26-04-2011

Zaterdag heb ik een wedstrijd in Koewacht gereden. Deze wedstrijd voor de jeugd categorie 5,6 en 7 was na de aankomst van de nieuwelingen van de Wim Hendriks Trofee. Het was zeer warm, we moesten 6 ronden van 3 kilometer rijden. Ik heb een paar keer geprobeerd om weg te rijden maar dat lukte me niet, wel waren we met 5 renners weg, Harm, Tim, Danny, Gemma en ik. Dus besliste een sprint de uitslag. Harm won en ik werd 2e. Zeer tevreden gingen we met de tulpen en wederom een beker naar huis. Morgen gaan we naar Roeselare waar Jamie een wedstrijd over 60 kilometer rijdt.

de foto’s staan weer op mijn fotopagina, ook de foto’s van Jamie zullen hierop komen te staan.

17-04-2011

Gisteren ben ik met mijn neefje Jurgen, Jamie en Mama naar de ZLM Tour geweest, eerst zijn we naar de start gegaan en hebben we ze ook nog een keer gezien voordat ze naar Wilhelminadorp gingen. Daarna zijn we naar de bevoorrading gereden waar ik een paar bidons heb gescoord. Toen naar Kloetingen en daarna om de fiets om naar de finish te gaan. Ik was zelfs nog op televisie zeiden ze vandaag op de koers bij Omroep Zeeland.

Vandaag met mama naar Oosterhout, we zijn met Emiel en Maurits meegereden want papa en Jamie gingen naar Oud-Gastel. Na een loting achteraan, maar dat ben ik gewend, een goede start. Het lukte niemand in de 16 ronden die we moesten rijden om weg te komen. Dus werd het een sprint met 15 renners, en finishte ik op de 5e plaats.

De foto’s staan op Timo’s fotopagina.

10-04-2011

Ben gisteren na Nieuwdorp met Nick Janssen meegegaan en vanmorgen gingen we naar Oudenaarde in Belgie. Daar heb ik de Oude Kwaremont, de Kluisberg, de Patersberg, de Koppenberg en nog een paar van die bergen beklommen. Ik vond het heel erg leuk en het klimmen ging me goed af.

09-04-2011

Mooi weer, dichtbij en de benen voelen goed. De Jeugdronde van Nieuwdorp staat op het programma en is tevens het Districtskampioenschap. Als je die wint ben je direct geplaatst voor het NK en daar wil ik graag naar toe. In mijn categorie mogen maar 5 renners van het district naar het nk. Ik had een slechte loting,en gelijk van de start was het volle bak. Met de opdraai naar de dijk kwam de wind op de kop en werd alles op de kant gegooid. Ik heb het nog een paar keer geprobeerd om weg te rijden maar kreeg geen ruimte. Ookal kwam ik als 2e uit de bocht ik had mijn kruit verschoten en werd 8e. Ik was zeer teleurgesteld omdat ik er vandaag meer van had verwacht, had ook lekker getraind van de week.

de foto’s staan op Timo’s fotopagina

03-04-2011

De benen voelen goed, ik heb er zin in. Vandaag naar Steenbergen voor de 1e district selectie wedstrijd. Ik had wederom een goede loting op de eerste rij. En was ook goed weg. Het tempo lag direct hoog. Na 3 ronden lukte het me om samen met Polle weg te rijden, en het gaatje bleef groeien dus podium zou gaan lukken. Op twee ronden van het einde reed Polle bij me weg en kon ik niet mee. Hij was gewoon te sterk. Maar ik ben zeer tevreden met mijn 2e plaats en mijn moeder met de bloemen. Het gevoel is weer goed. Op naar volgende week het Districts Kampioenschap in Nieuwdorp.

De foto’s van Piershil en Steenbergen staan op Timo’s fotopagina

02-04-2011

In een zonnig Piershil heb ik vandaag een goede wedstrijd gereden. Ik stond zowaar op de eerste rij en vanaf de start was het gelijk volle bak, we bleven dan ook met 6 renners over. Op een gegeven moment is Wim weggereden van ons en nadat sommige het geprobeerd hadden om ook weg te komen lukte het Alain om een sprong te maken. Delore en ik hebben op drie ronden van het einde het samen geprobeerd maar met de finish in zicht zijn we teruggepakt. Toen sprintte ik naar de 6e plaats. Ik ben zeer tevreden en kijk uit naar morgen de DSW in Steenbergen

20-03-2011

In een zonovergoten Dordrecht, dat is ook wel eens anders geweest, heb ik vandaag de laatste wedstrijd van de VJC gereden. Ik had zoals gewoonlijk een loting achteraan en kon gelukkig snel naar voren rijden. We bleven met een groot peleton over, ook al probeerde Merel, Delore, Tim en ik weg te komen. Dus werd het een massasprint, ik heb gesprint tot om de meet en ben 4e geworden. In het algemeen klassement heb ik een 3e plaats behaald dus een goed begin van het seizoen.

Zaterdag 26 maart heb ik een trainingsdag met de club in Westkapelle en mijn volgende wedstrijd is zaterdag 2 april in Piershil, Jamie mag daar ook starten.

13-03-2011

Vanmiddag heb ik een wedstrijd gereden in St. Willebrord tijdens de afwachtingswedstrijd van de Omloop van Ruchpen. Ik had een goede start en heb een sterke wedstrijd gereden. We waren met een kopgroep van zestien renners weg en na diverse pogingen van verschillende renners bleef het bij elkaar en werd het een sprint. Ik sprintte naar een 7e plaats, zeer tevreden maar ik weet waar ik nu nog de puntjes op de i moet zetten.

Ik vind het heel erg dat mijn nichtje Daphne zeer ongelukkig op haar hoofd is gevallen, tijdens de eerste meters in categorie 3 en een nachtje in het ziekenhuis moet blijven. Gelukkig was de scan goed en is het uit voorzorg dat ze moet blijven. Beterschap Daphne !!!

 07-03-2011

Gisteren in een zonnig Spijkenisse de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie gefietst. Ik had een slechte loting maar was toch snel voorin, we reden met een groep van 10 renners weg. Doordat ik mijn krachten verspeeld had door iemand terug te halen kon ik niet meespringen met Polle en Merel die wegreden, dus bleven we in de achtervolging en werd het een sprint. Hierin werd ik vierde. Ik weet dat ik beter kan dus baalde ik behoorlijk.

28-02-2011

Op de fotopagina zijn nieuwe foto’s geupload die we kregen van Bianca en Dennis, Daphne en Jurgen hadden daar ook gereden.

27-02-2011

Opa Henk is vandaag jarig maar ik ga eerst naar Breda voor de eerste wedstrijd van de Voorjaarscompetitie. Met een heerlijk zonnetje vertrokken maar hoever we richting Breda kwamen hoe slechter het werd. Wat resulteerde in een wedstrijd met veel regen en een harde wind. Ik had er erg veel zin in om te gaan fietsen, maar was ook wel zeer benieuwd hoe het zou gaan. Na een goede start en zowaar een loting op de eerste rij, zou het dit seizoen beter gaan met loten. Een herstart door een valpartij in de eerste bocht.

Na de tweede start was ik goed weg, direct na een ronde reed Polle weg, met een groep van 4 renners hebben we daarna de achtervolging ingezet maar Polle was vandaag heel sterk. Ik reed samen met Merel, Ceylin en Dennis maar het gat werd steeds groter.

Dus ging het met z’n vieren vanaf plaats nummer 2, deze werd beslist door een sprint. Merel won deze sprint gevolgd door mij. Ik ben zeer tevreden met deze start van het seizoen. Op de foto’s kun je zien hoe slecht het was in Breda. Iedereen was dan ook heel erg nat en bevangen door de kou.

19-02-2011

Vandaag wederom een training met de club, we waren maar met een klein groepje maar het ging lekker, het vertrouwen komt weer. Ik kijk uit naar het seizoen. Na de training ben ik meegegaan naar Nick Janssen. Morgen gaan we naar de cross in Oostmalle. Ik heb er zin in.

12-02-2011

Vandaag stond de eerste voorjaarstraining van de club op het programma, we verzamelden bij de skeelerbaan in Goes, ik ben met een grote groep buiten de skeelerbaan gaan trainen. Ben ik bijna terug, heb ik een pedaal aan mijn schoenen hangen. Gelukkig heeft Dennis Mesu, mijn oom, me terug geduwd. Het gevoel is goed maar ik ben er nog niet.

04-02-2011

Vanavond de ploegenvoorstelling gehad, momenteel zijn er 37 jeugdrenners bij ZRTC Theo Middelkamp, een goed teken. Fester kreeg een lintje van de koningin een waardering voor al zijn werk. Foto’s volgen.

20-01-2011

Na een week van koorts, hoesten, lusteloosheiden geen eetlust ben ik gisteren naar de huisarts geweest, deze verdenkt me van pfeiffer, dus bloedprikken. Vanmorgen kon mama al bellen voor de uitslag en gelukkig is mijn bloed in orde. Nu heb ik een antibioticakuur en hoop ik dat ik ga opknappen.

14-01-2011

Dacht ik dat ik op de goede weg was, de uitslag van de kinderarts was goed. Nu nog mijn immuumsysteem sterker maken, maar nu eindelijk mijn hartslag aan het zakken was, werd ik gisterenochtend wakker met koorts en heb ik een hele droge hoest. Vandaag wil de koorts ook nog niet zakken, dus uitzieken maar.

08-01-2011

Vanmorgen vroeg naar Gent voor Omnium op de wielerbaan. Ik was wel blij dat ik donderdag nog een keertje getraind had op de baan. Het eerste onderdeel was de 250 m sprint met een aanloop. De eerste keer werd de tijd te vroeg gestart doordat er een andere renner over de startlijn reed dus moest ik voortijdig stoppen. Zeer gebrand voor de 2e start, met een tijd van 20.074 de 2e tijd dus zeer tevreden. Een gemiddelde van 44,83.

De 2e wedstrijd van de scratch, waarin in 5e werd, doordat ik niet goed oplette.

De 3e wedstrijd was de positieve afvalling hierin werd ik 4e, wederom een paar foutjes gemaakt waar de anderen van profiteren, die rijden ook al langer op de baan en dit was mijn eerste wedstrijd.

De 4e en laatste wedstrijd was de puntenkoers, hierin was 3 keer punten te verdienen. in de eerste spint pakte ik 1 punt, in de tweede sprint 3 en in de laatste sprint 2 punten. Net 1 puntje te weinig voor de 2e plaats in het algemeen klassement dus werd ik 3e. Niet slecht voor mijn eerste baanwedstrijd.

Toch zal het hierbij blijven denk ik op dit moment, mijn hart ligt toch op de weg.

Op de website van www.wielrenneninzeeland.nl zijn nog meer foto’s van de baanwedstrijd te zien, daarop staan ook Jamie, Davy, Nick en Jarno

De foto’s zijn upgeload naar Timo’s fotopagina

06-01-2011

Het nieuwe jaar is begonnen en ik ga vandaag naar de baan in Gent om te trainen. Ik wil graag zaterdag 8 januari aan de wedstrijd meedoen dus ga ik met Marcel Gunst mee. Davy, Denise en Jamie gaan ook trainen. Na het trainingspakket weer mijn eerste kennismaking met de baan maar ik heb er zin in.

Gisteren ben ik nog naar het ziekenhuis geweest voor een ademtest, maandag krijg ik de uitslag. Ben benieuwd want het gaat maar langzaam vooruit en zal vanavond na de training zien hoe het met mijn benen gaat. 

30-12-2010

Het is alweer een tijdje rustig geweest op de site. Maar ik wil iedereen ook namens mijn ouders en zus een sportief en gezond 2011 wensen. Ik kijk uit naar volgend seizoen en rijdt waarschijnlijk vanaf januari een paar wedstrijden op de baan in Gent.

20-10-2010

Vandaag ben ik naar Gent geweest voor de start van een trainingspakket op de baan.

De eerste ronde was heel erg wennen maar naarmate ik meer op de baan reed ging het steeds beter. Ik heb zelfs helemaal bovenin gereden. Een mooie ervaring, zaterdag ga ik weer om het goed onder de knie te krijgen. Op de foto pagina staan een paar foto’s, helaas zijn de foto’s van bovenin tegen het licht genomen. Ik rij daar in 3e positie.

09-10-2010

De afsluitende koppeltijdrit van Middelkamp stond vandaag op het programma.

In deze tijdrit, welke is samen met mijn neefje Jurgen Mesu reed, moet je de geschatte tijd opgeven. De snelste tijd is voor ons niet haalbaar met ons verzet en tegen die grote mannen. De tijdrit ging over een afstand van 11 kilometer en wij hadden opgegeven dat we er 22 minuten en 45 seconden over zouden doen. We kwamen 17 seconden later aan dus een goede inschatting. Met deze tijd hebben we een gemiddelde van 29 kilometer per uur. Wat een mooie 2e plaats opleverde.

Mijn zus Jamie reed samen met Tim Janssen en hadden een tijd opgegeven van 18 minuten en 33 seconden met een gemiddelde van 36 kilometer per uur. Zij kwamen in 18 minuten en 29 seconden over de streep dus het scheelde maar 4 seconden en ze wonnen dan ook deze tijdrit met de geschatte tijd. Haar eerste overwinning nu ze ook een licentie heeft.

26-09-2010

Vanmorgen stonden we met regen op, wat zou het in Limburg doen?? maar vol goede moed vertrokken we om 8 uur richting Heerlen.

Na 2 uurtjes rijden kwamen we daar aan en werd het droog. Wel was de weg nat, wat ik vooral in de afdaling eng vond. Ik mocht in mijn laatste wedstrijd van dit wegseizoen zowaar op de eerste rij starten. Ik had dan ook een goede start. Direct vanuit de start ging het hard. En waren we met een groep van 7 renners weg, het lukte me niet om bij te blijven, mijn benen liepen helemaal vol. Dus ben ik blijven rijden en kwam ik in een achtervolgende groep van 10 renners. In de laatste klim werd ik tweede van deze groep en finishte als 8e. Ik ben zelf tevreden over mijn prestatie. (foto’s staan op mijn fotopagina)

Nu ga ik zorgen dat mijn darmen weer helemaal op orde komen en mijn vitaminegehalte weer gaat stijgen. Ik wil van de winter op de moutainbike wel iets blijven doen en ik ga een trainingspakket op de baan doen en dan me voorbereiden op het nieuwe wielerseizoen. Zodra er veranderingen of nieuws is zal ik dit zeker op mijn site zetten.

16-09-2010

Vanavond was het zomeravondkampioenschap van onze club, samen met Zeeuws Vlaanderen. Vanaf het vertrek ben ik direct weggereden en kwam ik bij categorie 5,6 en 7 te rijden. Ik heb ook daar geprobeerd een paar keer weg te rijden en het lukte me waardoor ik alleen aankwam in mijn categorie. Wederom werd in Zomeravondkampioen in categorie 4.

Zondag 26 september rijdt ik mijn laatste wedstrijd van dit seizoen in Heerlen Molenberg, daarna gaan we verder werken aan het volledig herstellen van mijn darmen en het opnemen van vitaminen, welke nu niet gebeurd.

05-09-2010

Op mijn vaders verjaardag reden we vanmorgen naar Calfven, hier begon het 3 jaar geleden voor mij. Ik vind het een leuke ronde en had er veel zin in. Na een goede start reed ik in de 2e ronde weg en kwam Wim met me mee, toch lukte het ons niet om weg te blijven. Daarna ging Wim weer en moest ik passen, Polle reed achter hem aan maar bleef hangen tussen Wim en mijn groep van 7 renners. Wij moesten de strijd aangaan voor de 3e plaats. Na elf keer de klim te hebben genomen werd het dus een sprint met 7 renners voor de 3e plaats, in de sprint werd ik gehinderd door een kwak en werd ik nipt 4e. Ik was erg boos en heb nog geprotesteerd. Maar zeer tevreden over mijn wedstrijd.

Nog een wedstrijd en dan zit mijn seizoen erop, we gaan er nu eerst aan werken om mijn darmen op orde te krijgen en mijn vitaminen op peil te krijgen zodat ik vol goede moed aan het wielerwegseizoen 2011 kan beginnen.

22-08-2010

Vandaag naar Bergen op Zoom voor de Jeugdronde van de Gedempte Haven.

Na een loting zoals altijd………..achteraan, reed ik goed door naar voren want het tempo ging direct omhoog door een aanval van Tim Bierkens. Deze werd terug gepakt en toen ging Danny Maas, even later probeerde Harm het gat te dichten en kwamen we bij elkaar. Claudia probeerde het ook nog, en toen ging ik op 4 ronden van het einde.

Op het zware parkoers door de klinkers, een kasseienstrook van 200 meter en een gemene klim bleef ik weg en kwam ik met een voorsprong van 28 seconden(papa had geklokt) over de streep en pakte ik mijn 2e overwinning van dit seizoen.

Hoe het kan snap ik niet want vorige week kreeg ik een telefoontje dat de vitaminenwaarden in mijn bloed niet goed waren. Maar eens verder kijken hoe het nu verder gaat. Maaar deze overwinning pakken ze me niet meer af.

21-08-2010

Vanmiddag naar Terneuzen waar de jeugd achter de derny mocht rijden. Blanco staan wij aan de start want dit is de eerste keer dat ik dit ga doen. Maar de eerste race was een teleurstelling want de derny wilde niet harder gaan rijden dan dat ik wou, wat ik ook riep. Dit hoorde ik van veel rennertjes, maar het bleek afgesproken werk te zijn wie er moest winnen. Dat ze dit al bij de jeugd doen…….. laat ze gewoon hun wedstrijd rijden.

De 2e heat hadden de derny’s het denk ik na diverse protesten over en weer gesnapt want toen ging het super. De derny reed lekker door en gaf goede aanwijzingen. Dit is leuk om te doen. In de kleine finale won ik en werd Jamie, mijn zus, 2e.

11-08-2010

Wij zijn nu op vakantie in Biddinghuizen op camping Riviera Parc, een mooie camping en we staan op een mooi plaatsje. Iedere dag probeer ik er een stukje van de European Junior Cycling Tour op te zetten. Helaas valt soms het internet eruit en duurt het daarom wat langer dat alle verslagen erop staan. De uitslagenpagina is wel bijgewerkt.

07-08-2010

Volgt………….

06-08-2010

Volgt

05-08-2010

Volgt

04-08-2010

Volgt

03-08-2010

Vanmorgen zijn we naar Goudkust gegaan waar het criterium op het programma stond. Een ronde van 1800 meter. Ik reed direct goed mee naar voren en heb zelfs nog mee gedaan voor de groene trui, hiervoor waren sprints. Het lukte niemand om weg te komen en dat resulteerde in een sprint met een groep van 25 renners. Hierin sprinte ik naar de 5e plaats, een goede klassering en ik heb het gevoel dat ik weer meedoe. Algemeen sta ik nu 6e.

02-08-2010

Vandaag start de European Junior Cycling Tour in Assen, te beginnen met een proloog over 1000 meter langs de Vaart in Assen. Na 500 meter zit er een haakse draai in. Ik had er erg veel zin in maar was niet tevreden over mijn proloog omdat ik de bocht niet goed genomen had, ik finishte als 13e in een tijd van 1.36.68

01-08-2010

Vanmorgen is papa, op zijn nieuwe fiets, samen met Marcel, Marietta en Geert een ronde van 60 kilometer gaan fietsen, en ’s middags waren wij aan de beurt, eerst hebben we de proloog van morgen verkend en daarna het criterium van Goudkust, morgen gaat het echte werk beginnen, ik heb er zin in.

31-07-2010

Vanmiddag zijn we aangekomen in Assen op de wielercamping, waar ik vanaf maandag de European Junior Cycling Tour ga fietsen. Iedere dag een wedstrijd tot en met zaterdag. Het is nu al gezellig op de camping, we staan op een mooie plaats. De familie van Koeveringe naast ons, daarnaast de Familie van Anrooij en daarnaast Familie de Munnik, en schuin voor ons staat de Familie Kooijman. Komt wel goed deze week.

 

17-07-2010

Vanmorgen door de tunnel naar Philippine, voor een van de weinige wedstrijden in Zeeland. Wederom lootte ik achteraan en had ik een slechte start, maar bij de eerste doorkomst zat ik gelukkig vooraan. Wij reden een rondje van 2400 meter.

Door aanvallen van onder andere Polle, bleven we tot het einde met een groep van 9 renners over en zou een massasprint beslissen wie er ging winnen. Ik vond de sprint niet lekker gaan maar werd gelukkig nog 5e. Ik ben blij dat Danny Maas deze overwinning heeft gepakt omdat hij er al het hele seizoen dicht bij zat en een goede vriend van mij is.

Op www.wielrenneninzeeland.nl staan wederom weer schitterende foto’s van de diverse categoriën.

Komend weekend heb ik geen wedstrijden en zaterdag 31 juli vertrekkken we naar Assen voor de European Junior Cycling Tour. Daar heb ik veel zin in

11-07-2010

In het snikhete Dongen heb ik vandaag een wedstrijd gereden. Ik mocht zowaar op de eerste rij starten. Ik had een goede start en reed in de eerste ronde met Michael en Vincent weg, maar na 3 ronden werd het een groep met 8 renners. Het was een zwaar parkoers omdat er ook nog een strook kasseien inzat. Daardoor eindigde het in een sprint met deze groep en werd ik 3e. Met een mooie bos bloemen en een beker gingen we tevreden terug naar huis.

09-07-2010

Woensdag morgen ben ik samen met mama naar het ziekenhuis geweest voor een lactose ademtest, maandag 19 juli krijg ik de uitslag.

’s Avonds hadden we een gezamelijke training met wielervereniging Zeeuws Vlaanderen in de polder bij Philipinne. Per categorie werd er een wedstrijd gereden nadat we eerst gezamelijk het parkoers hadden verkend.

Ik ben alleen weggereden van mijn categorie 4 en kwam in de groep van categorie 5 terecht daar ben ik in blijven rijden en op het laatst ben ik weggesprongen uit deze groep en werd eerste van mijn categorie.

Het was heel leuk om dit samen met Zeeuws Vlaanderen te doen.  Edwin van ’t Westeinde van www.wielrenneninzeeland.nl heeft schitterende foto’s gemaakt van de training en ook van mij samen met mijn zus.

28-06-2010

Ik ben net bij de kinderarts, dr Gerling, geweest en we gaan uitzoeken waarom de vitaminen niet worden opgenomen en waar die verzuring vandaan kan komen.

Ook ben ik naar het laboratorium geweest en hebben ze 7 buisjes bloed afgenomen. Ook heb ik een afspraak voor een lactose test op woensdag 7 juli en ga ik samen met mama een morgen naar het ziekenhuis. En ik moet ook mijn ontlasting weer opsturen.

Zodra alles dan bekend is krijg ik de uitslag van dr. Gerling.

27-06-2010

Vanmorgen ben ik samen met mama naar Breda gereden voor de Bob Scholte Memorial.

Het was wederom een tropische dag. Ik lootte achteraan en was zeer slecht weg. Vanuit de start werd er direct hard gekoersd. Ik heb nog wel geprobeerd naar de 9 koplopers te rijden maar dat lukt niet. Ik heb samen met Mika en Tim de koers verder gereden en in de sprint was Mika sterker en werd ik 11e. Wederom heeft Petra v/d Veen mooie foto,s gemaakt  van mij en ook via de ouders van Mika komen er mooie foto’s.

Morgen ga ik naar de kinderarts om te kijken wat we aan de verzuring in mijn benen kunnen doen, want dat wil maar niet weg gaan, ondanks dat ik iedere week naar Michela ga om mijn benen te masseren.

26-06-2010

De 1e jeugdronde van Schoondijke is vanmiddag verreden. Het parkoers was 1000 meter lang met veel kronkels en bochten. Ik had direct een goede start en ben ook direct door gereden. Samen met Marissa reed ik weg en toen kwam Kylie er ook bij. Met zijn 3en hebben we de overige 14 ronden gereden, waarbij we goed overnamen.

De beslissing moest vallen met een sprint en omdat ik als eerste uit de bocht kwam, pakte ik mijn eerste overwinning van dit seizoen mee.

20-06-2010

Vandaag ben ik met mama en opa Henk naar Lage Zwaluwe geweest. Nadat ik op de eerste rij mocht starten was ik goed weg, Polle was er direct vandoor gereden, ik heb nog wel geprobeerd naar hem toe te rijden maar dat lukte me niet. We reden met een achtervolgende groep van 7 renners achter hem aan. Diverse renners hebben het geprobeerd maar niemand kwam nog weg.

Daarom werd het een sprint vanaf de 2e plaats en ik wist deze sprint te winnen voor Danny Maas, die 3e werd. Met de bloemen en een mooie beker ging ik met een tevreden gevoel naar huis.

De foto’s zijn geupload naar mijn fotopagina.

14-06-2010

Gisteren heb ik in Beek, het Nederlands Kampioenschap gefietst. Ik mocht als 10e oprijden, dit was vooraf bepaald door de plaatsing in je district, en had ook rugnummer 10. Ik was direct goed weg, gelukkig maar want de weg liep op. En heb de gehele wedstrijd voorin meegereden, maar het lukt niemand om weg te komen.

Na 9 ronden van1700 meter werd het Kampioenschap dus beslist met een massasprint, in deze sprint kwam ik als 7e over de streep. Een prestatie waar mijn ouders en ik supertrots op zijn.

06-06-2010

Eigenlijk had ik in Dordrecht in het klimomium willen starten maar mama was vergeten dit aan te geven op de wedstrijdkalender, vrijdag nog geprobeerd om te starten maar ik mocht niet meer meedoen. Omdat ik voor het NK nog een wedstrijd wilde fietsen zijn we naar de Jeugdronde van Erp gereden.

Het was zeer warm en benauwd en ik mocht als laatste oprijden, maar dat ben ik gewend. Bij de eerste doorkomst was ik naar voren gereden, en daarna reed Wim weg  en ging ik mee en nam over, direct daarna sprong Wim van me weg en moest ik passen. Daarna heb ik het nog met Gemma geprobeerd maar het lukte niet. Doordat er iedere keer gedemmareerd werd bleven we met een groep van 7 renners over voor de sprint vanaf de 2e plaats. Hierin werd ik 3e en dus 4e in de einduitslag. Het gevoel is goed dus op naar het NK.

Rene Zweedijk, die man met de wonderhanden, heeft gebeld met de uitslag en gaat een behandelplan voor me opstellen in overleg met een collega. Na het NK gaan we hiermee aan de slag.

02-06-2010

Vanavond heb ik het Pack Solutions Omnium in Breda gereden. Deze wedstrijd ging over een tijdrit van 600 meter, een puntenkoers van 6 x 600 meter en een rit in lijn van 6 x 1500 meter.

In de tijdrit had ik een tijd van 1.01.91 dit was de 10e tijd. De puntenkoers ging als een speer en won ik dan ook in punten. Daarna volgde nog een rit in lijn waarin ik 5e werd.In het algemeen klassement eindigde ik als 6e. Ik heb voor min gevoel een goede wedstrijd gereden en het vertrouwen is er weer.

Op de website van Petra van der Veen staan hele mooie foto’s : http://picasaweb.google.com/petravdveen  klik dan op breda categorie 1 t/m 4

Alleen mijn benen protesteren nogal en vooral rechts boven, Rene Zweedijk heeft me vorige week weer behandeld en we wachten nog op de uitslag van het laboratorium. Hopelijk vinden we dan een verklaring voor de verzuring in mijn rechter bovenbeen.

29-05-2010

Vandaag ben ik met papa en Opa Kees naar Wijk en Aalburg geweest.

Er was een groep van 3 renners weggereden en het lukte me niet daar naartoe te rijden, dus reed ik in een achtervolgende groep.

Dit draaide uit op een sprint waarin in 4e werd en in de uitslag dus 7e.

24-05-2010

Gisteren zijn we naar Bleiswijk gereden voor de Jeugdwedstrijd van Bleiswijk.

Een koers met een volle bezetting, de jongens en de meisjes worden apart geklasseerd.

Ik heb een hele goede wedstrijd gereden, reed constant voorin en was zeer attent aan het rijden, maar toen kwam de eindsprint en heb ik me naar achter laten rijden.

15-05-2010

De laatste dag van de Jeugdmeerdaagse met nog een tijdrit en een criterium op het programma maar dan in tegengestelde richting als donderdag. Het is starten op klassement dus start ik op 3 na laatst. Ik was zeker niet tevreden na mijn tijdrit en baalde dan ook flink. Maar ik reed een 8e tijd met 3.15.88 dus op naar het criterium.

Vanmiddag de laatste wedstrijd van deze 3 daagse, het wordt een 3e of 4e plaats in het eindklassement als ik voorin blijf rijden. Het ging lekker en wederom wordt het een massasprint waarbij ik een mooie 5e plaats behaal. In het algemeen klassement ben ik 4e geworden. Het voelt goed.

14-05-2010

Vandaag staat de Ron Gerritse Memorial Klassieker gereden, we starten op het wielerparkoers en maken dan een rit van 14,8 kilometer en finishen dan weer op het wielerparkoers. Het gevoel is goed en wederom blijven we met een grote groep samen zodat het wederom een massasprint gaat worden.

Ik heb de hele wedstrijd voorin gereden en het gevoel is gewoon goed, dan komt de massasprint en sprint ik naar de 3e plaats, dit gaat lekker eerst 5 toen 4 en nu 3 wat volgt er nog??

13-05-2010

Vandaag is de Jeugdmeerdaagse in Emmen van start gegaan, het start met een proloog.

Deze proloog wordt verreden op het wielerparkoers van de Meerdijk en gaat over 1850 meter, ik werd 5e met een tijd van 3.14.38. Hiermee was ik zeer tevreden. Op naar het criterium van vanmiddag op hetzelfde parkoers moest ik 6 ronden rijden.

We bleven met een grote groep bij elkaar en dus werd het een massasprint, gedurende de wedstrijd was het gevoel goed en werd ik 4e in deze sprint.

30-04-2010

Op Konininginnedag heb ik de Oranjeronde van Breda gereden.

Na de rust van vorig weekend,wat goed bevallen is overigens, had ik er echt zin in.

Breda is toch ook wel mijn rondje, na wederom een slechte loting, een na laatste oprijden. Had ik een goede start. En waren we op een gegeven moment met een kopgroep van 12 renners vooruit.

Het gevoel in de wedstrijd was er niet, had ook last van buikpijn, maar ik bleef wel bij de groep.

Nadat een paar renners het geprobeerd hadden draaide het uit op een sprint van de kopgroep. En werd ik in deze sprint 7e. Ik had voor mezelf een ontevreden gevoel maar meer zat er vandaag niet in.

18-04-2010

Vandaag naar Steenbergen, op een zonovergoten parkoers voor het eerst na de pauze gestart. En niet te vergeten ik mocht op de eerste rij starten.

Vanaf de start trok ik direct in een hoog tempo door zodat het direct op een lint werd getrokken en het peleton in 4 stukken werd gereden. Dit resulteerde in een aantal aanvallen van mijn kant en ook van andere maar we bleven tenslotte met een groep van 7 renners over.

Het lukte niemand om weg te rijden en werd het dus een sprint met de kopgroep van 7 renners en werd ik 2e, hiermee ben ik zeer tevreden

Het gevoel is er weer en na deze wedstrijd ook het vertrouwen dat ik het nog kan.

de foto’s staan op Timo’s fotopagina

11-04-2010

In Oosterhout is vandaag de Warande Jeugdronde gereden, een District Selectie Wedstrijd en tevens het District Kampioenschap.

We schuiven op naar voren want ik was nu als drie na laatste die mocht oprijden. Tijdens de gehele wedstrijd had ik een goed gevoel en reden we in een kopgroep van 19 renners. Met de bel voor de laatste ronde in aantocht, wachte op de finishlijn twee grote valpartijen tussen de renners die uit koers waren gehaald en de kopgroep.

Doordat één renner bleef liggen en de ambulance moest komen werd de wedstrijd stil gelegd. Na overleg met de jury werd besloten de kopgroep van 19 opnieuw 3 ronden te laten rijden. In de sprint werd ik toen 5e van de wedstrijd en 2e van het District.

07-04-2010

Vanavond weer een training als vanouds gedaan en het gevoel en vertrouwen komen weer terug.

05-04-2010

De 6e Sirocco Jeugderonde werd vandaag verreden in Hoogerheide.

Wederom mocht ik als laatste oprijden, het schiet lekker op.

Direct lag het tempo zeer hoog en kon ik opschuiven naar voren. Toen het na 4 ronden brak in de kopgroep lukt het me niet de sprong te maken naar de groep van 11. In de sprint van de achtervolgende groep werd ik tweede, toch een goed gevoel aan de wedstrijd over gehouden op naar volgenden week.

28-03-2010

Hoera, vandaag wordt ik 11 jaar en rijdt ik de jeugdronde van Huijbergen.

Je zult het geloven of niet maar ik mocht weer pas als laatste oprijden. Hoe het kan  weet ik niet maar ik loot altijd bij de laatste.

Vanaf het begin werd er zeer hard gereden, waardoor het voor mij moeilijk was om terug te komen, maar op een gegeven moment lukte het me toch steeds om verder naar voren te komen.

Ik reed op 2 ronden van het einde in zesde posititie maar toen begon het te regenen en slipte mijn achterwiel weg, gelukkig kon ik overeind blijven. Maar verloor ik wel wat plaatsen en eindigde als 13e.

 21-03-2010

Vandaag stond de laatste wedstrijd in de voorjaarscompetitie op het programma in Dordrecht.

Met regen vertrokken maar gelukkig bij aankomst in Dordrecht droog en ook kwam het zonnetje erbij. Wederom mocht ik als een van de laatste oprijden, maar ik had een goede start gelukkig. We bleven met een grote groep bijeen.

Ik heb nog wel een paar keer geprobeerd om weg te rijden maar dat lukte helaas niet.Vandaar dat het wederom een massasprint werd waarin ik 11e werd. In het algemeenklassement werd ik uiteindelijk toch nog  5e een mooie plaats vind ik zelf.

Nog 7 nachtjes slapen en dan wordt ik 11, toch rijdt ik dan ook een wedstrijd in Huijbergen, een District Selectie Wedstrijd.

14-03-2010

Vandaag ben ik in St. Willebrord van start gegaan. Zoals gewoonlijk lootte ik weer als laatste, het lijkt wel of ze het erom doen.

De eerste ronden 2 gingen in een hoog tempo van 43 kilometer per uur, waarin ik keihard gewerkt heb om voorin te komen,ik starte vanachteren.  Daarna zakte het tempo naar 35 km/pu maar mijn benen wilden niet meer. Ik ben wel in de achtervolging blijven rijden maar ik kwam niet meer terug. Morgen ga ik weer naar Michela om miin benen te laten masseren en te kijken in hoeverre mijn benen nog verzuurd zijn.

07-03-2010

De wonderhanden van Rene hebben zeer geholpen. Ik zat soepeler op de fiets, de bochten ging lekker en het gevoel was goed.

Na 4 ronden reden we met zes renners weg o.a.  Merel, Delore, Danny, Tim, en ik. Hierna hebben we de hele wedstrijd met zijn allen goed overgenomen.

En werd het een eind sprint waarin ik als 3e eindigde, een zeer tevreden gevoel.

Volgende week rijd ik in Willibrord een interclubwedstrijd.

 

03-03-2010

Nadat ik 2 weken geleden naar Dr. Mathieu in Turnhout ben geweest en de uitslagen van mijn bloed een tekort aan vitaminen aangaven en ik wederom verzuring in mijn bovenbenen heb, welke Michela al verschillende malen heeft gemasseerd. Maar niet geheel over gaan en geen echte reden voor de verzuring bekend is en ook de foto van mijn bekken geen uitsluitsel gaf, gaan we nu naar de osteopaat.

Vanmorgen ben ik naar Rene Zweedijk, de osteopaat, in Kapelle geweest.

Hij heeft mijn bekken recht gezet, die na mijn val ik januari scheef stond. Ook heeft heeft hij gekeken naar de oorzaak van de verzuring in mijn benen. Daarvoor heeft Rene mijn buik behandeld en voedingssuplementen voorgeschreven, hierdoor zou het beter moeten gaan. Toen Timo van de behandeltafel kwam zei hij direct dat het leek of Rene wonderhanden had, omdat hij zich een stuk lekkerder voelde. Een groot compliment want hierdoor ziet Timo er niet tegenop om voor een behandeling naar Still point te gaan.

28-02-2010

De eerste wedstrijd in de Voorjaarscompetitie werd vandaag gereden in Breda.

De eerste wedstrijd op mijn nieuwe fiets in de stromende regen en met veel wind.

Ik reed samen met Merel  Hofman en Michael Zijlaard weg tot op 5 ronden van het einde, lukt het me niet meer om bij te blijven.Doordat ik in de bochten iedere keer een gaatje moest laten vallen. Ik mis nog het vertrouwen in de bochten met mijn nieuwe fiets en mijn interval snelheid  moet nog verbeteren Ik bleef op 100 meter hangen en kon niet dichterbij komen, daarna kreeg ik gezelschap van Tim Bierkens.

Toen Tim bij me wegreed kon ik niet mee, ik had teveel gegeven, en werd 4e.

Zeer tevreden met deze wedstrijd en een indicatie waar ik qua vorm en training sta, kijk ik uit naar een mooi seizoen.

Mijn eerste premie heb ik al binnen voor het wegseizoen, mijn Belgische fan, Jos Augusteijns heeft me een premie gegeven, waarvoor dank.

20-02-2010

Vandaag hebben we de 1e training van de club gehad.

En reed ik voor het eerst op mijn nieuwe fiets buiten, daarvoor was het alleen maar slecht weer geweest.

Het ging lekker en het vertrouwen is er weer.

Ik kijk uit naar volgende week.

19-02-2010

ploegenvoorstelling 2010

Vanavond hebben wij onze nieuwe kleding gepresenteerd tijdens de ploegenvoorstelling.

Een mooi tenue dat gesponsord wordt door;

Vital Timmermans, woninginrichting en zonwering, Yerseke

EDW Autolease , Kloetinge

Dione pvba , Antwerpen

 

23-01-2010

De finale in de ATB competite stond vandaag op het programma in Heinkenszand.

Omdat het redelijk met mijn elleboog ging ben ik toch gaan inrijden en heb de beslissing genomen om toch van start te gaan.

De wedstrijd was maar 2 rondjes lang, maar na de 1e ronde had ik toch teveel pijn in mijn elleboog, ik heb de wedstrijd wel uitgereden en eindigde als 5e.

In het algemeen klassement werd ik 3e, hiermee ben ik zeer tevreden.

Ik kijk nu uit naar het wegseizoen. 

15-01-2010

Gisteren terug geweest naar de chirurg omdat ik pijn blijf houden, maar omdat hij niet dik, blauw of opgezet is door vocht, moet ik proberen meer te gaan bewegen. De mitella mag af en ik heb een kous gekregen voor iets ondersteuning. Nu aankijken hoe het verder gaat.

Wel heb ik de wedstrijd van zaterdag in de ATB competitie afgezegd, vanwege mijn elleboog. En ga ik met Maurits mee naar de baan ik Gent om te kijken. Hij heeft daar een wedstrijd.

11-01-2010

Vanavond de pasavond van onze nieuwe kleding gehad, het ziet er mooi uit. Op 19 februari tijdens de ploegenvoorstelling wordt deze gepresenteerd.

10-01-2010

Samen met papa ben ik naar de 6 daagse van Rotterdam geweest, een mooi evenement en ook fijn om mijn wielrenvrienden , Michael Zijlaard en Vincent Hoppezak, daar tegen te komen.

08-01-2010

Vanmorgen terug geweest naar de huisarts omdat ik nog steeds zoveel pijn heb.

Daarna door naar het ziekenhuis om foto’s te maken, de radioloog heeft de foto’s beoordeeld en na een vergelijkende foto van mijn linker elleboog en het verhaal van mijn pijn heeft hij me doorgestuurd naar de EHBO.

Omdat hij wel gekneusd is, ben ik in een drukverband met mitella gezet.

Zo moet ik snel weer van de pijn af zijn, zoniet dan mag ik volgende week naar de chirurg toe. Maar ik hoop dat ik dan weer hersteld ben want ik verlang naar mijn fiets.

Zondag ga ik met papa naar de 6 daagse in Rotterdam, daar kijk ik erg naar uit.

05-01-2010

Allereerst wil ik iedereen een gezond en sportief 2010 wensen.

Het nieuwe jaar is voor mij slecht begonnen want ik ben met mijn (gewone) fiets gevallen en heb hieraan een verrekte elleboog over gehouden. De huisarts heeft een steunverband en pijnstilling voorgeschreven en hopelijk ben ik gauw weer in staat om te fietsen. Maar de wedstrijd van zaterdag in Ouddorp heb ik afgezegd, want van de huisarts mag ik niet fietsen.

Hopelijk kan ik de laatste 2 wedstrijden voor de ATB wintercompetitie nog meerijden want het is spannend wie er gaat winnen.

31-12-2009

Vanmorgen ging de reis naar Krabbendijke, waar ik samen met Opa Kees, Opa Henk, Jamie en Valentijn naar toe ben gegaan. Een zware wedstrijd door de weilanden.\

Ik had een goede start en al snel reden Jeroen, Koen en ik er vandoor. Halverwege verloren we Jeroen, en reden Koen en ik samen op grote voorsprong. In de laatste ronde ben ik gedemarreerd en van Koen weggereden. Ik kwam alleen over de streep.

Een mooie afsluiting van dit jaar, ik kijk dan ook uit naar het wegseizoen van 2010.

24-12-2009

Ik wens iedereen, ook namens mijn ouders en zus,

 Prettige feestdagen en een gezond en sportief 2010 toe

19-12-2009

Na week van kwakkelen, uitslag van het bloed, was een virus, en niet kunnen trainen staat Wemeldinge op het programma.

Om 12.30 uur was de start in het koude Wemeldinge, waar het volgens de gegevens in de auto -6 was. Timo kwam voor de start dan ook verkleumd terug. Maar gelukkig kon hij in de auto van Hans Bal, de vader van Boaz, weer even op temperatuur komen.

Een kwartier voor de start kwam hij opgewarmd uit de auto. Na een goede start heeft hij de hele wedstrijd in het kielzog van Jeroen Louwerse gereden. Een goede wedstrijd en een mooie 2e plaats als uitslag.

In Klein Stelle kregen we nog een poster van Fidea, bidon, en een zak appels. Namens het wielercomite Wemeldinge, hierin zit onze trainer Jacq en zijn vrouw Michela, de masseur van mij.

14-12-2009

Vanmorgen naar de huisarts geweest omdat ik al 3 weken aan het kwakkelen ben, verkouden, een dag koorst dan weer een dag koorstvrij, er broed iets maar het zet niet door. Ik heb bloed laten prikken om erachter te komen wat er aan de hand is.

12-12-2009

In Kruiningen werd vandaag de ATB wedstrijd verreden, na een redelijke start kon ik van voren mee rijden. Maar door mijn verkoudheid kreeg ik het erg benauwd en kon ik niet bijblijven. Toch eindigde ik op een fraaie 4e plaats.

05-12-2009

Vandaag, op de verjaardag van mijn zus Jamie, heb ik de ATB wedstrijd in Vlissingen meegereden. een wedstrijd in de regen, maar na een slechte start eindigde ik na 4 rondjes als 2e.

03-12-2009

Vanavond heb ik mijn nieuwe racefiets opgehaald bij Beebikes in Kapelle.

Een Sensa Lombardia Ultimo

Mijn droomfiets van carbon met shimano 105, zie ook mijn nieuwe racefiets.

Aan de fiets zal het komend seizoen zeker niet liggen.

28-11-2009

Vandaag stond de atb wedstrijd in Hulst op het programma, samen met papa, opa Henk en opa Kees ging ik naar deze wedstrijd toe.

Een zware wedstrijd door de vele regenval van de afgelopen week. Na een goede start reed ik van voren mee. Maar dit kon ik niet volhouden, dus streed ik in de finale in een spurt met een Belgische mededinger om de 3e plaats. Deze sprint won ik dus eindigde ik als 3e.

Nu nog 4 nachtjes slapen en dan gaan we mijn nieuw fiets ophalen, een SENSA LOMBARDIA ULTIMO, ik kan niet wachten, bij de volgende update van mijn site zullen jullie de foto’s zien.

14-11-2009

Yes, ik heb een overwinning te pakken. In de ATB wedstrijd in Wolphaartsdijk, op een mooi uitgezet parkoers, reed ik vanaf het begin goed mee. Ik ging als 2e het veld in en toen na 1 rondje nam ik de leiding. Deze heb ik niet meer afgegeven. Zeer tevreden met deze overwinning.

07-11-2009

Nadat ik woensdag 4 november had meegetraind met het mountainbiken stond vandaag de ATB wedstrijd in ’s Heer Arendskerke op het programma.

Een wedstrijd die starte in de regen en waarin het ook bleef regenen op een zwaar parkoers omdat het deze week ontzettend veel geregend had.

Ik kwam bij de start slecht weg en moest direct in de achtervolging. Ik kwam nog wel dichtbij maar het lukte me niet bij te blijven.

Het was een zware wedstrijd door alle regen die er gevallen was maar ik kwam als 3e over de streep. Tevreden en voldaan van de geleverde arbeid.

31-10-2009

Na een gedwongen rustperiode na het knippen van mijn amandelen en het langzame herstel dat volgde wilde ik vandaag meedoen aan de ATB wedstrijd in Kortgene.

Het gevoel was van het begin af aan goed en dat resulteerde in een mooie 2e plaats.

30-10-2009

Vandaag,na een midweek vakantie in Recreatiepark Marveld in Groenlo, naar de Bike Motion Beurs in Utrecht geweest. Ik hoopte een nieuwe racefiets uit te zoeken, of in ieder geval te weten welke ik wilde hebben maar dat valt nog niet mee. De komende 2 weken ga ik met papa goed nadenken wat ik nu eigelijk wil.

Wel ben ik op de foto geweest met Marianne Vos en kreeg ik van haar een bidon. Ook heb ik veel posters gescoord om mijn kamer opnieuw te behangen.

18-10-2009

Het is flink tegen gevallen mijn amandelen knippen.

Ik ben afgelopen maandag teruggegaan naar de huisarts omdat ik nog steeds veel pijnstilling nodig had en niet opknapte, ik zie in en in wit.

Donderdag was er nog geen verbetering en heeft mama contact gehad met de huisarts die ons terug stuurde naar de KNO arts.

Helaas was de dokter op vakantie en heeft mama vrijdag met dr. Rombaut gesproken die me nu een antibioticakuur geeft en vitamine B zodat ik hopelijk nu eindelijk ga opknappen.

Ik moet zeggen dat die antibiotica wonderen doet, ik voel me beterder, zie nog wel in en in wit, maar de pijn gaat weg en mijn eetlust komt ook weer terug.

Ik kijk er naar uit om weer op mijn fiets te stappen want ik zit nu al 1 1/2 week binnen en voel dat mijn krachten een eind verdwenen zijn.

07-10-2009

Vandaag zijn mijn keelamandelen geknipt door dokter Stolwijk. Om 07.15 werd ik op de kinderafdeling in het ziekenhuis verwacht.

Ik was als eerste aan de beurt en broeder Albert heeft goed voor me gezorgd.

Het viel wel tegen maar nu hoop ik dat de keelontstekingen over zijn. Om half 4 mocht ik weer naar huis nadat mijn infuus was verwijderd en ik ondertussen al 2 ijsjes had gegeten.

Morgen wordt mijn fiets opgehaald, want die hebben we verkocht. En ben ik op zoek naar een nieuwe, ik heb tijdens de narcose nog over de kleur nagedacht, maar ben er nog niet helemaal uit.

Zodra ik een nieuwe fiets besteld heb, zal ik het jullie laten weten.

03-10-2009

Vandaag ben ik met Davy Gunst meegeweest naar een wedstrijd voor aspiranten in Belgie. Hij heeft een 7e plaats behaald.

Woensdag 7 okober wordt ik aan mijn amandelen geopereerd.

27-09-2009

Vandaag zijn we weer vroeg vertrokken voor het Klimcriterium in Heerlen.

De laatste wedstrijd van dit seizoen en de laatste wedstrijd op mijn fiets want deze is verkocht en we kijken nu voor een nieuwe.

Ik had een slechte loting maar dat is niet vreemd, ik sta meestal achteraan.

Maar in de eerste ronde lukte het me weer naar voren te rijden, we moesten in totaal 6x de klim op.

Er was op 3 ronden van het einde een groep van 4 renners weggereden en ik maakte een demarage maar helaas bleef ik op 30 meter hangen en kwam ik niet dichterbij.

Voor de laatste bocht zat ik nog in 10e positie en lukte het me wel om naar een 6e plaats te rijden. Een loodzware wedstrijd maar met een goed resultaat.

13-09-2009

Deze dag stond de GP Baronie op het programma in Breda. De hele wedstrijd bleef een groot peleton bij elkaar. Ik had nog wel geprobeerd om weg te rijden maar dat lukte niet dus werd het een sprint waarin ik 2e werd. Nog 1 wedstrijd (27-09 Heerlen Molenberg) en dan zit voor mij het wielerseizoen erop.

De planning is dat ik begin oktober geopereerd wordt aan mijn keelamandelen en als ik hersteld ben wil ik in de winter gaan mountainbiken. Maar ik houdt jullie op de hoogte.

Woensdag hebben we een gezamelijke training met wielervereniging Zeeuws Vlaanderen. Lijkt me wel heel leuk.

12-09-2009

Vanmorgen vroeg vertrokken naar Honselersdijk voor de Klompenrace. Jamie heeft hier vorig jaar het Nederlands Kampioenschap Dikke Banden verreden en werd toen 2e.

Ik had er zin in en reed de hele wedstrijd goed mee voorin. Ik heb ook nog geprobeerd om weg te rijden maar dat lukte niet dus werd het een massasprint.

In de sprint eindigde ik als 4e, een mooie plaats en weer een stap op de goede weg.

09-09-2009

Vanavond is het zomeravondkampioenschap van de club verreden, leuk was het dat WV Zeeuws- Vlaanderen ook aanwezig was. Iedereen reed een wedstrijd in zijn eigen categorie en ik kwam als winnaar over de streep.

06-09-2009

Na gisteren de verjaardag van mijn vader gevierd te hebben stond ik vanmorgen aan de start in het Jeugdcriterium van Calfven.

 

In deze wedstrijd start je naar beneden een bocht naar recht dan wederom een bocht naar rechts en dan de klim op aan het eind een bocht naar rechts en naar beneden toe. Een pittige wedstrijd. Alain reed direct vanaf de start weg en ik reed goed in de kopgroep mee. Daarna reed Claudia weg en ging het vanaf toen om wie de 3e plaats zou pakken.

2 ronden voor het einde ben ikzelf weggereden na het daarvoor ook al geprobeerd te hebben en lukt het me om weg te blijven. En pakte ik de 3e plaats en de bloemen voor mijn moeder.

29-08-2009

Vandaag stond het DistrictsKampioenschap Tijdrijden voor de jeugd op het programma.

Dit werd verreden in Nieuwdorp.

De verwachting was hoog na mijn goede tijdrit op het tt circuit. Omdat ik momenteel erg hard groei heb ik mijn krachten ook daarvoor nodig.

 Ik eindigde als 3e met een tijd van 7.11.50 over 4 kilometer.

23-08-2009

Vandaag de jeugdronde van de Gedempte Haven in Bergen op Zoom gereden.

Een wedstrijd met kasseien en klinkers. Een zware wedstrijd door het warme weer.

De hele wedstrijd in de kopgroep meegereden, en ik de eindsprint moest er een fotofinish aan te pas komen omdat men eerst omriep dat ik 3e was geworden maar na het zien van de fotofinish kwam ik tot een 4e plaats.

14-08-2009

Vandaag thuisgekomen na 3 weken vakantie. Waarvan we de 1e week in Assen zijn geweest voor de Junior Vuelta.

Voor ik het vergeet, regards for my friends from England.

De 1e dag reden we de proloog midden in Assen over 1 kilometer en werd ik 13e in een tijd van 1.41.05.

de 2e dag was er een criterium door het Asserbos en eindigde ik op een 10e plaats in een massasprint.

de 3e dag stond de Klassieker door Drenthe op het programma waarbij we 12 kilometer verderop starten en aankomen op de wielerbaan aan het stadsbroek. Onder politiebegeleiding kwamen we aan op de wielerbaan en vanaf de start werd er een hoopg tempo gefietst. Volgens Claudia hadden we een gemiddelde van 42.2 kilometer. Hierbij kwam ik als 4e over de streep.

de 4e dag was de tijdrit op het TT circuit over 4 kilometer. Er stond een harde wind volgens sommige windkracht 8 en daar zette ik een zeer snelle tijd neer met als einduitslag een 3e tijd met 7.45.54. Hierbij steeg ik in het algemeenklassement van een 8e naar de 4e plaats.Leuk was het dat Jack en Michela achteraan waren gekomen om ons tot zaterdag aan te moedigen.

de 5e dag werd het criterium van Goudkust verreden, ik kwam in deze wedstrijd als 14e over de meet.

De laatste dag was er het criterium van de Nicolaas Beetslaan, ‘ s morgens arriveerde de familie de Munnik om ons aan te moedigen. In deze laatste wedstrijd werd ik 12e en kwam ik in het eindklassement op een fraaie 6e plaats.

Halverwege het seizoen had ik niet kunnen bedenken dat ik op deze manier aan het terugkomen ben en ik voel dat er nog meer in zit.

Na de Junior Vuelta doorgereden naar Sevenum en daat een week op camping de Schatberg gestaan om uit te rusten.

Na deze week zijn we nog een week naar Belgie geweest naar camping de Hengelhoef, beide campings zijn voor herhaling vatbaar.

In die 2 weken lekker gezwommen en af en toe met Papa en Jamie een rondje gefietst en in Belgie ging onze overbuurvrouw Mirjam ook mee.

Nu ben ik weer thuis en kijk ik er naar uit om weer een wedstrijd te gaan rijden.

18-07-2009

Vandaag de Jeugdronde van Philippine gereden, en het gevoel was goed, zoals dat ook van de week tijdens de training het geval was.

Na een goede start, heb ik zeer aanvallend gereden en een paar keer geprobeerd weg te rijden, of een gaatje dicht gereden.

Maar in de sprint moest ik Tim Bierkens voor laten gaan, toch ben ikzelf zeer tevreden.

De vorm komt weer terug en de angst in de bochten en het peleton na mijn valpartijen is bijna over.

Op naar Assen waar ik vanaf maandag  27 juli aan de start sta.

Ik ga proberen mijn site bij te houden maar dat hangt ervan af of er internet is en anders probeer ik deze zo spoedig mogelijk bij te werken.

10-07-2009

Vanmorgen terug geweest naar de osteopaat omdat ik nog steeds pijn in mijn rug blijf houden. Rene heeft weer een wervel recht gezet en oefeningen meegeven.

Het voelt in ieder geval al weer beter.

05-07-2009

Vandaag heb ik in Kaatsheuvel gereden. Na wederom een slechte loting maar met een goede start reed ik in het peloton mee.

Nadat Tim en Polle waren weggereden zat ik achterin de groep en ben ik naar voren demareerd en direct doorgereden. Ik bleef tot 1 ronde van het einde op een 3e plaats hangen maar met de finish in zicht moest ik met het hele peloton meesprinten en eindigde ik op een 6e plaats.

Ik heb weer aanvallend gereden en mijn vertrouwen komt ook weer terug.

28-06-2009

Het gevoel is goed, en in de Bob Scholte Memorial die ik in Breda heb verreden kwam het er ook uit.

In het begin reed ik vooraan mee en moest me toen laten terugzakken en zat achterin het peleton want dat vind ik nog eng.

5 ronden voor het einde zei papa dat ik naar voren moest schuiven, want er waren 4 man weggereden. Mijn gevoel om naar voren te rijden was zo goed dat ik direct ben doorgedemareerd en kwam ik alleen op 9 seconden van de kopgroep, het verschil werd niet groter maar ik kreeg het ook niet dicht gereden.

Dus eindigde ik op een mooie 5e plaats en komt het vertrouwde gevoel er ook weer.

26-06-2009

De osteopaat, Rene Zweedijk, heeft me vrijdagmorgen mijn bekken weer rechtgezet en ondertussen nog een wervel rechtgezet en met succes.

Het gevoel op mijn fiets is veel beter, want dat voelde ik tijdens het losrijden vrijdagavond.

Alle foto’s zijn weer geupload.

24-06-2009

Vandaag terug geweest naar de sportarts en deze constateerde dat mijn bekken scheef staat, waarschijnlijk nog van de val die in gemaakt heb ik Emmen.

Dus gaf me het voorschrift om naar de osteopaat te gaan. Gelukkig kan ik daar vrijdag al terecht. En weet ik weer meer.

22-06-2009

Gisteren heb ik de Jeugdronde van Lage Zwaluwe verreden, na een goede start, ja ik mocht op de eerste rij starten reden we weg met 10 man daarna reed 1 iemand alleen weg en reden er 4 man naartoe, deze kon ik niet volgen en bleef ik samen over met Danny en Claudia.

Toch kon ik merken dat ik in de bochten veel terrein verloor maar gelukkig lukte het me wel om daarna weer terug te komen.Ook ging het in een groepje rijden weer beterder dus we zijn op de goede weg.

Uiteindelijk werd het een sprint voor de 6e plaats tussen Claudia, Danny en mij, welke ik won.

18-06-2009

Gisteravond heb ik lekker getraind. Met mijn nieuwe helm op die ik van mijn verjaardagsgeld heb gekocht. Een Giro IONOS in het wit/zilver. Ik ben er superblij mee.Jullie zullen op de volgende wedstrijden dus goed moeten kijken, zelf mama zei dat ik zondag beter met mijn oude helm kan rijden omdat ze me anders niet herkend.

15-06-2009

Zaterdag heb ik het Nederlands Kampioenschap gereden in Berghem. Ik had zoals gewoonlijk, want het lijkt wel of ze het erom doen, een slechte loting. Ik stond bijna helemaal achteraan. En dat met 58 renners aan het vertrek en wetende dat ik het eng vind in het peloton en de bochten na mijn valpartij werd het een zware klus.

Maar ook al ben ik zelf niet tevreden, ik ben als 31e geeindigd en hoop dat het volgend jaar beter zal gaan.

Ik heb mijn plezier in het wielrennen nog niet verloren en ga vol goede moed verder.

09-06-2009

Morgen nog de laatste training met de club en dan vertrekken wij donderdagmiddag richting Berghem, waar mijn opa en oma de caravan hebben gezet.

Kan ik vrijdag op het gemak het parkoers verkennen, en dan op naar zaterdag.

07-06-2009

Vanmiddag heb ik de wedstrijd in Huijbergen gereden, de laatste wedstrijd voor het NK.

Ik durfde al beter door de bochten maar in het peleton vind ik het nog een beetje eng. Maar dat komt wel goed.

Ik heb voor mijn gevoel goed gereden en werd 7e, ook weer een beker.

30-05-2009

Vandaag stond omloop van Wijk en Aalburg op het programma.

Vol vertrouwen stond ik aan de start maar merkte gaandeweg de wedstrijd dat mijn angst door de 2 valpartijen niet weg is.

Toch eindigde ik als 14e.

Het vertrouwen komt langzaam weer terug.

27-05-2009

Vanavond heb ik het Parcsolution Omnium gereden in Breda.

Dit bestond uit een tijdrit van 600 meter, mijn tijd 1.09.22 dit was goed voor de 9e tijd.

Toen een puntenkoers waarin ik ook de 9e plaats behaalde en daarna nog een criterium waar ik ook de 9e plaats behaalde, waarmee het resultaat van deze avond uitkwam op een 9e plaats.

Het gevoel is er weer.

24-05-2009

Na 3 dagen jeugdmeerdaagse emmen even de balans opmaken.

Ik ben zeer tevreden met hoe het in Emmen is gegaan en heb het gevoel dat ik weer op de goede weg terug ben.

Ik ben er nog niet maar dat komt vanzelf wel weer het vertrouwen is er.

Ik heb op donderdag  een goede proloog gereden met een 10e tijd, gevolgd door een criterium waar ik wederom ben gevallen en als 23e aankwam.

In de klassieker had ik de pech dat ik op het moment dat ze hard gingen rijden achter een valpartij zat en deze moest ontwijken door de graskant, maar toch trot ben op mijn 13e plaats.

Op zaterdag wederom een goede tijdrit met een 11e plaats als uitslag en daarna pas om 16:50 het criterium, waar ik als 18e eindigde en in het algemeen klassement uitkwam op een 16e plaats.

De uitslagen zijn bijgewerkt.

17-05-2009

Vandaag weer voor het eerst op de fiets, na 3 weken lappenmand.

Aan de start in Stampersgat, waar de laatste District Selectie Wedstrijd werd verreden.

 Vanaf het begin aan ging het hard en kon ik merken dat ik 3 weken niets gedaan heb, maar het lukte me tot de 1 na laatste ronde om bij te blijven.

Toen moest ik de kopgroep laten gaan, toch wist ik een 11e plaats te behalen, waar ik zeer tevreden mee ben.

En…………… ik heb me gelukkig geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap in Berghem op 13 juni 2009.

Woensdag vertrekken we naar Emmen, en zien we wel hoe het gaat.

12-05-2009

Eindelijk kan ik zeggen dat ik sinds vandaag koortsvrij ben, maar dat mag ook wel na 6 dagen koorts.

 Mijn keelontsteking is nog niet over maar de antibiotica loopt tot vrijdag.

Ik hoop dat ik zondag genoeg ben opgeknapt om te starten in Stampersgat want ik wil graag naar het NK, en daar heb ik nog punten voor nodig.

Maar het is nog geen zondag dus houden we moed dat ik nu eindelijk vooruit ga.

07-05-2009

Gaat het eindelijk weer beterder met me, het gevoel in mijn benen enzo,  krijg ik woensdagavond ineens koorts.Dus vanmorgen naar de huisarts en blijk ik een keelontsteking te hebben. Nu heb ik antibiotica gekregen en hoop ik dat ik vlug opknap. Maar zullen op termijn toch mijn amandelen een keertje eruit moeten.

Maar daar ben ik nog niet mee bezig want ik wil weer gaan fietsen want dat heb ik toch wel heel erg gemist.

Toch zal ik moeten wachten om weer te gaan fietsen tot ik helemaal ben opgeknapt want vanwege de hoge koorts gaat de wedstrijd van morgen in Nieuwdorp voor mij niet door. Ik vind dit heel jammer maar ik moet echt beter zijn.

02-05-2009

Ik heb vandaag de wedstrijd in Zwijndrecht afgemeld omdat ik nog steeds last heb van mijn benen die niet willen.

Mijn hoofd wil meer dan mijn benen doen, na bloedonderzoek is gebleken dat ik vitaminen tekort kom die ik nodig heb om te kunnen fietsen.

Deze vitaminen slik ik nu zodat ik straks weer helemaal fit ben.

Ik hoop in Nieuwdorp weer van start te gaan.

20-04-2009

Gisteren heb ik de 36e Jeugdronde van Lieshout gereden met een 11e plaats als uitslag.

Alweer een slechte loting en toen ik net bij de kopgroep was aangesloten, kwam er een versnelling.

Na 3 keer aangesloten te zijn, en het iedere keer net voor me brak,  was in de laatste ronde het kaarsje op

14-04-2009

Mijn voorpagina is vernieuwd met een recentere foto gemaakt door Ralp van Overweel .

13-04-2009

We mochten vanmorgen iets later vertrekken omdat we deze keer naar Hoogerheide gingen voor de Sirocco Jeugronde en tevens het Districtskampioenschap van de regio Zuid-West.

Het gevoel was goed maar halverwege de wedstrijd lukte het me niet naar voren te rijden en werd het een zware wedstrijd, het hoe en waarom kan ik niet verklaren en ik heb mijn best gedaan dus meer kan ik niet doen.

En kwam ik tot een 12e plaats.

05-04-2009

Vandaag de 1e District Selectie Wedstrijd voor het District Zuid-West.Deze werd verreden in Oosterhout.

Alweer had ik een slechte loting, het lijkt wel of ze het erom doen al de 4e keer mag ik als een van de laatste starten, maarja het is niet anders.

Met een kopgroep van 14 zijn we weggereden en na een paar ontsnappingspogingen, lukte het me om 2 ronden van het einde alleen weg te rijden.

Helaas kwam  het peleton in het zicht van de meet terug en eindigde ik op een mooie 6e plaats.

02-04-2009

Gelukkig  zijn de schaafwonden die ik aan mijn val heb overgehouden goed aan het genezen.

Ik heb gisteren weer getraind en het ging goed.

29-03-2009

Vandaag ging de reis naar Dommelen en na de dag van gisteren en de klok die 1 uur vooruit werd gezet een spannende dag.

Mede omdat vandaag werkelijk bijna iedereen uit mijn categorie aan de start staat.

Na een slechte start, lukte het me om naar voren te komen en bij Vincent, Alain en Wim een kopgroep te vormen, dit duurde niet lang omdat de 2e groep terugkwam en we uitkwamen op een kopgroep van 12.

Ik was in goede vorm en reed goed mee vanvoren.

Zelfs heb ik nog geprobeerd om weg te rijden maar zou het uitdraaien op een sprint.

Op 1 ronde van het einde gleed mijn voorwiel weg in een bocht en kwam ik ten val.

Gelukkig kon ik weer op mijn fiets stappen en de wedstrijd uitrijden.

Met een 12e plaats als uitslag.

De schade aan mijn fiets moet papa nog even goed bekijken en de schaafwonden op mijn elleboog en knie zullen ook wel snel helen.

Het eerste wat ik zelf zei was dat dit bij het wielrennen hoort en dat je er sterker van wordt, maar ik ga er geen gewoonte van maken.

28-03-2009 Hoera, vandaag wordt ik 10 jaar !!!!!!!!!!!!!

26-03-2009

Nog 2 nachtjes slapen en dan…………………………….?

22-03-2009

Vandaag de laatste wedstrijd in de Voorjaarscompetitie in Dordrecht.

Wederom had ik een slechte loting want ik mocht pas weer als laatste oprijden. Maar in de 1e ronde reden we met 6 weg en bleven uiteindelijk met 4 over.

Ik heb op de klim nog een paar keer geprobeerd weg te rijden maar helaas lukte me dat niet en werd het een sprint met Tim Bierkens, Merel Hofman, Maikel Zijlaard en mij.

Deze sprint werd gewonnen door Tim gevolgd door Merel en voor mij een mooie 3e plaats.

Tevens heb ik de overwinning in het algemeen klassement gewonnen dus een zeer goede voorjaarscompetitie voor mij.

Laat het nieuwe seizoen maar beginnen.

Nog 6 nachtjes en dan……………………………………

15-03-2009

Vanmorgen ging de reis naar Rijswijk waar ik de 3e wedstrijd in de voorjaarscompetitie ging rijden.

Na een goede start reed een kopgroep van 7, waarin Tim Bierkens, Merel Hofman, Maikel Zijlaard, Danny Maas, Riis Kaak, Daimy Hellemons en ik, weg.

In de 3e ronde was er in de kopgroep een valpartij waarbij Daimy en Riis vielen en wij met z’n 5en overbleven.

Door de stevige wind lukte het niemand om weg te rijden en werd het in een sprint beslist.

Deze sprint werd door mij gewonnen, Tim Bierkens 2 en Maikel Zijlaard 3.

08-03-2009

Vandaag stond de voorjaarscompetitie in Spijkenisse op het programma.

Vanmorgen met veel regen vertrokken maar aangekomen in Spijkenisse was het gelukkig droog en is het de hele dag droog gebleven.

Na een goede start reed in na 1 ronde samen met Merel Hofman weg en dit is heel de wedstrijd zo gebleven.

Er stond een stevig wind,vooral op de dijk pal op kop.

Na een paar keer gedemareerd te zijn, was het gat niet groot genoeg om alleen door te rijden, waardoor het in de sprint beslist werd.

Deze verloor ik nipt en werd ik 2e

01-03-2009

Vandaag de 1e wedstrijd van de VoorJaarsCompetitie gereden in Breda.

Na een slechte loting waarbij ik als laatste mocht oprijden, had ik een goede start.

Danny Maas reed direct weg en het lukte me om daarbij te komen, ook Merel Hofman sloot aan en daarna hebben we de 6 ronden die ons nog resten met zijn 3en voorop gereden.

Ik heb nog wel geprobeerd om alleen weg te rijden maar dat lukte niet .

Toen in de laatste bocht weggesprint, en mocht de overwinning mee naar Goes.

14-02-2009

Vanmorgen kregen mijn ouders uitleg over vernieuwde regels en de westrijdkalender van 2009 werd overhandigd.

Ik ben ondertussen met mijn teamgenoten gaan trainen en was zeer tevreden over hoe het ging nadat ik zolang had stilgelegen door mijn gezondheid.

De trainingen gaan volgende week ook weer beginnen in “denInkel” en ik zal jullie via mijn website op de hoogte houden.

Tevens is mijn wedstrijdkalender bijgewerkt.

13-02-2009

Vanavond de Ploegenvoorstelling van ZRTC Theo Middelkamp gehad in Het Dorpshuis in Kruiningen, foto’s hiervan staan op http://www.wielrenneninzeeland.nl/ .Helaas stopt onze sponsor, Roem van Yerseke er na zovele jaren mee en is nog niet bekend wie deze sponsor gaat opvolgen.

24-01-2009

Vandaag weer voor de eerste keer op de weg getraind samen met mijn vader. Ik kijk er naar uit om aan het seizoen te beginnen.

16-01-2009

Yes, ik heb 2 kaarten gewonnen voor het WK in Hoogerheide via Wielerland waar je de top 3 moest voorspellen.

En ik begin nu eindelijk weer een beetje op te knappen nadat ik geveld was door hoge koorts en de dokter een zware keelontsteking constateerde.

30-12-2008

Vandaag heb ik mijn laatste wedstrijd gespeeld met mijn voetbalteam Kloetinge E2, tijdens een toernooi in de zaal. Het was wel heel raar om deze periode af te sluiten, maar ik werd door mijn teamgenoten en trainers verblijdt met een mooie fotolijst en een wedstrijdbal met de namen van alle spelers en trainers erop. Foto’s zijn te zien op de link via de fotopagina.

Jongens hartelijk bedankt en veel succes met jullie voetbalcarriere maar ik blijf jullie volgen hoor.

Verder wens ik iedereen ook namens mijn ouders en zus een sportief, gezond en succesvol 2009 toe.

06-12-2008

Vandaag heb ik in Wemeldinge een mountainbike wedstrijd gereden op een zwaar parcours door de regen die ’s nachts gevallen was. Het was mijn eerste wedstrijd na een lange periode van gedwongen rust ivm mijn elleboog. Het was een wedstrijd over 3 ronden van 2,5 kilometer op een mooi uitgezet parcours vol afwisseling. Ondanks dat ik kon merken dat ik lang niets had gedaan heb ik een mooie 2e plaats behaald achter Joppe de Vries.

Een woord van dank voor de Organisatie die iedere deelnemer verblijde met een leuke attentie en ook nog een zak aardappelen/uien of appels meegaven.En de winnaars behalve de bekende bloemen en bekers ook nog een fles kinderchampagne overhandigde.

22-11-2008

Vandaag mijn laatste wedstrijd op het veld gevoetbald en er een mooie afsluiting van gemaakt want we wonnen met 8-0 en ik had er 5 gescoord.

Op zaterdag 27 december en dinsdag 30 december nog het zaalvoetbal toernooi en dan zit mijn voetbalcarriere erop en ga ik me volledig op het wielrennen richten.

Mijn arm is gelukkig volledig hersteld dus er staat me niets in de weg.

21-11-2008

Vanavond het ik de seizoensafsluiting van ZRTC Theo Middelkamp gehad in de Kanovijver te Vlissingen. We hadden een droping op het strand en en door middel van een speurtocht kwamen we weer terug op onze startpositie waarna we gezellig met zijn allen hebben gegeten en een quiz hebben gedaan.

Het was een zeer gezellige avond.

15-11-2008

Vandaag ben ik met mijn voetbalelftal Kloetinge E2 kampioen geworden van de najaarscompetitie, we hebben met 8-1 van SSV E1 gewonnen en ik heb 1x gescoord en een paar voorzetten gegeven waar doelpunten uit  voort kwamen dus een mooi afscheidscadeau voor mij omdat ik aan het eind van deze competitie met voetballen stop.

12-11-2008

Yes, vandaag mag mijn mitella af en kan ik eindelijk weer een rondje fietsen en hoeft mama of papa me niet meer naar school te brengen. De pijn is weg dus ben ik zeer blij het heeft lang geduurd maar wel nut gehad.

09-11-2008

Ik merk vooruitgang in mijn  elleboog en hoop volgende week weer een keertje op mijn fiets te zitten.

05-11-2008

Ik ben voorlopig 1 week uit de roulatie doordat ik bij een val tijdens het verstoppertje spelen op mijn elleboog ben gevallen.

Nadat de pijn steeds erger werd zijn er foto’s genomen in het ziekenhuis en moet ik de komende week met mijn arm in een mitella lopen omdat de elleboog zwaar gekneusd is.

Ik kijk er nu alweer naar uit om te mogen fietsen want dat vind ik nog het ergste.