Nieuws 2021

02-05-21

Al direct bij de start een slecht gevoel in de benen, maar ik had nog hoop dit slechte gevoel er uit te kunnen fietsen. Helaas was dit niet het geval. En na het passeren van de finishlijn na 10 km klimmen er uitgestapt na 110 km koers. Nu herstellen en op naar zaterdag

01-05-21

Clasica Santikutz in Legazpi start om 9:30  en 145 km voor de boeg met weer een paar flinke beklimmingen.  Na wederom pech en 2 x een fietswissel  en een aanval, als 13e gefinisht.

Compilatie Clasica Santikutz

30-04-21

Na 28-04-21 weer een negatieve covidtest ondergaan te hebben vlieg ik vandaag terug naar Bilbao om me daar bij mijn  gastrenners ploeg te voegen  Telco,m On Clima Oses, waar morgen en zondag weer wedstrijden op het programma staan.  https://ccadi.es/

29-04-21

Voorlopig mijn laatste dag als mederwerker van PostNL pakketpost in Goes, maar in oktober ben ik weer terug, hartelijk dank voor alle medewerking om mijn droom te realiseren.

Ook een woord van dank aan mijn ploeg VolkerWessels Cyclingteam dat ze mij de kans geven om in Spanje wedstrijdritme op te doen bij een gastploeg totda

26-04-21

Na de trainingskampen met de ploeg en de wedstrijden in Spanje vandaag weer recht gezet en alles los gemaakt door https://www.vitaal-dussen.nl/  Ook aan het mentale is gewerkt en ben ik weer klaar om terug te vliegen naar Spanje

 

19-04-21  tot 25-04-21

En dan stap je gisteren vol adrenaline en een voldaan gevoel het vliegtuig in om me aan te sluiten bij het trainingskamp van VolkerWessels Cyclingteam in Valkenburg, waar ook weer alles covid19 proef en de nodige covid testen.

We hebben goede trainingen afgelegd zie de update op de site van https://www.volkerwesselscyclingteam.nl/

19-04-21

Op wielerflits stond een mooi stuk

https://www.wielerflits.nl/nieuws/volkerwessels-renner-timo-de-jong-wint-spaanse-eendagskoers/

19-04-21

compiltatie van mijn overwinning van 24 minuten:

Compilatie van mijn overwinning in Clasica Torredonjimeno

18-04-21

Na een solo van 20 kilometer als gastrenner voor Telco,m – On Clima- Osés gewonnen.

Clasica Ciudad Torredonjimeno

“>

11-04-21

Memorial Valenciaga de zwaarste klimwedstrijd in Spanje voor de Copa Espana, met aankomst op de Arrate, waar gisteren Primoz Roglic won.  Het begin verliep goed voor me totdat ik met een lekke band te maken kreeg in de afdaling, en op een reservefiets mijn weg  vervolgd. Nadat de fiets gerepareerd was weer gewisseld maar dit koste mij heel veel krachten, welke ik nu in de finale miste. Ik zat mee met de eerste groep maar moest deze op de één na laatste beklimming laten gaan en finishte als 17e op 4.19 van de winnaar.

Er reden slechts 81 renners de koers uit van de 175 met de laatste op 20 minuten binnenkwam.

HIer nog een mooie compilatie van de wedstrijd

Compilatie Memorial Valenciaga

05-04-21

Vandaag vlieg ik naar Bilbao om als gastrenner voor Telco,m On Clima Oses een paar wedstrijden te rijden. Ik verblijf in Liedena met nog 2 poolse renners en 2 spaanse renners.  Zondag 11 april staat Memorial Valenciaga op het programma, waar een dag ervoor de ronde van Baskenland zal finishen.

02-04-21  tot 04-04-21

Eindelijk weer een trainingskamp met de ploeg met alle geldende covid19 maatregelen. Dus testen bij aankomst en ook de volgende dag.  Uitvalsbasis Fletcher Hotel in Hellendoorn.

Goede trainingen gedaan en ook fijn om weer met de jongens te kunnen trainen.

09-02-21

Filmpje van het ophalen van de nieuwe fietsen

https://youtu.be/1DkSQydXv_o

30-01-21

Vandaag mijn nieuwe fiets opgehaald wat een moraal geeft dat in deze corona tijd. Waarbij we in Nederland moeten blijven trainen.

01-01-21

Voor iedereen de allerbeste wensen voor 2021, met veel goede gezondheid, geluk en sportiviteit en hopelijk een seizoen met veel mooie wedstrijden